Weer eens een nieuw koffieadresje delen. Miss and Misses in Schilde is een vrij recent, gezellig en ontzettend leuk met pasteltinten ingericht koffiehuis maar… je kan er jammer genoeg (nog) niet vegan eten. Waarom ik het dan wel wil vermelden? Wel, ze hebben plantaardige melk in huis. Je kan er dus wel terecht voor een vegan latte of chocomelk. Ook maken ze zelf hun limonade en ice-tea met verse kruiden en fruit. Zo’n adresje moet je toch altijd bij de hand houden zeker!

Heel soms is er plantaardig gebak maar volgens de eigenares zijn ze daarmee nog volop in de leer en lukt het niet altijd goed. Misschien moet ik hen de link van mijn plantaardige taarten maar eens doorsturen hé. Zo lekker en zó makkelijk! Wedden dat ze in no time vegan gebak standaard op de kaart hebben staan!?

missandmisses

miss & misses

 

p.s. Vegetariërs vinden er altijd wel wat om hun honger te stillen en er wordt ook aan de allergische medemens gedacht. Standaard op de kaart glutenvrij, suikervrij en lactosevrij gebak. Gebak is tevens op bestelling uit te halen.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Dat lijkt me een tof adresje! ikzelf met lactose-intolerant! Ik moet er eens zeker langs gaan! 🙂

  2. Klinkt lekker! Ga daar gewoon wat taarten leveren, een bijverdienste 😉

Reacties zijn gesloten.