allergievrij recepten vegan

Zin in zoet?

Een kwartiertje, meer heb je niet nodig voor dit luie-zondag-lekkers. Ga maar snel aan de slag…


Mix 150 gr kokosrasp en 6 eetlepels dadelpasta (te koop bij de Turkse winkel of gebruik 6 dadels) en 2 el kokosmelk kort in de blender. Rol balletjes (of maak een andere vorm) en zet koel weg. Smelt ondertussen 200 gr chocolade (ik gebruik chocolade van Bonvita). Balletjes in chocolade doppen en laten afkoelen op een rooster. Klaar! Het moet niet altijd taart zijn bij de zondagse koffie.

Tip: Steek ze voor de kindjes op een stokje en rol eventueel in wat gekleurde sprinkels.

Dit lees je misschien ook graag...

4 reacties

  1. zegt:

    Heeerlijk! Kende 'm wel met dadels en gemengde noten, maar die lusten de mannen hier in huis helaas niet.. Denk dat deze chocolade variant vast beter bevalt 😉 Thnx voor 't receptje!

  2. Yammie. Die ga ik onthouden hoor.

  3. Nomnomnom!! Heerlijkheid zeg!!

  4. Kokos is zo wie zo kei lekker. Ik mag allen voor de moment geen chocolade eten, cen bezig met een leverreiniging. laat het je smaken !!!!<br />Grtjs<br />Daniêlle

Reacties zijn gesloten.