Gâteau au cerises et yaourt de soja ~ Kersentaart met sojayoghurt, vegan

Préchauffer le four à 180°c. Beurrer un moule.

De oven verwarmen op 180°c. Een bakvorm beboteren.

Dans un bol mélanger 125 g de beurre végétal fondu, 150 g sucre, 1 c. à thé de vanille, 200 ml yaourt de soja parfum cerise, 2 c. à thé no-egg (fouetté avec 4 c à café d’eau), 1 c. à thé levure chimique, 1 pincée de sel, 300 g farine et 130 g cerise (sans jus).

In een kom 125 gr gesmolten plantaardige olie, 150 gr suiker, 1 theelepel vanille, 200 ml sojayoghurt kersensmaak (Alpro), 2 theelepels no-egg (opgeklopt met 4 theelepels water), 1 theelepel bakpoeder, 1 snuifje zout, 300 gr bloem en 130 gr kersen (uit bokaal, zonder jus) mengen.

Étendre cette préparation uniformément dans le moule.

Deze bereiding gelijkmatig over de vorm(en) verdelen.

Cuire pendant 50 à 60 minutes. 50 à 60 minuten bakken.

Deze ook lezen?

One thought on “Gâteau au cerises et yaourt de soja ~ Kersentaart met sojayoghurt, vegan

  1. Indeweer

    maart 20, 2017 at 5:08pm

    Nou, als die net zo lekker is als de appelkoekjes dan weet ik het wel, mmmmmm !

    • Auteur

      Nana

      maart 23, 2017 at 6:42pm

      Ik denk het wel. 😉

Reacties gesloten.