A table als het snel moet gaan En Français recepten taart vegan

Gâteau au cerises et yaourt de soja ~ Kersentaart met sojayoghurt, vegan

Préchauffer le four à 180°c. Beurrer un moule.

De oven verwarmen op 180°c. Een bakvorm beboteren.

Dans un bol mélanger 125 g de beurre végétal fondu, 150 g sucre, 1 c. à thé de vanille, 200 ml yaourt de soja parfum cerise, 2 c. à thé no-egg (fouetté avec 4 c à café d’eau), 1 c. à thé levure chimique, 1 pincée de sel, 300 g farine et 130 g cerise (sans jus).

In een kom 125 gr gesmolten plantaardige olie, 150 gr suiker, 1 theelepel vanille, 200 ml sojayoghurt kersensmaak (Alpro), 2 theelepels no-egg (opgeklopt met 4 theelepels water), 1 theelepel bakpoeder, 1 snuifje zout, 300 gr bloem en 130 gr kersen (uit bokaal, zonder jus) mengen.

Étendre cette préparation uniformément dans le moule.

Deze bereiding gelijkmatig over de vorm(en) verdelen.

Cuire pendant 50 à 60 minutes. 50 à 60 minuten bakken.

Dit lees je misschien ook graag...

2 Reacties

  1. Nou, als die net zo lekker is als de appelkoekjes dan weet ik het wel, mmmmmm !

    1. Nana zegt:

      Ik denk het wel. 😉

Reacties zijn gesloten.