Préchauffer le four à 180°c. Beurrer un moule.

De oven verwarmen op 180°c. Een bakvorm beboteren.

Dans un bol mélanger 125 g de beurre végétal fondu, 150 g sucre, 1 c. à thé de vanille, 200 ml yaourt de soja parfum cerise, 2 c. à thé no-egg (fouetté avec 4 c à café d’eau), 1 c. à thé levure chimique, 1 pincée de sel, 300 g farine et 130 g cerise (sans jus).

In een kom 125 gr gesmolten plantaardige olie, 150 gr suiker, 1 theelepel vanille, 200 ml sojayoghurt kersensmaak (Alpro), 2 theelepels no-egg (opgeklopt met 4 theelepels water), 1 theelepel bakpoeder, 1 snuifje zout, 300 gr bloem en 130 gr kersen (uit bokaal, zonder jus) mengen.

Étendre cette préparation uniformément dans le moule.

Deze bereiding gelijkmatig over de vorm(en) verdelen.

Cuire pendant 50 à 60 minutes. 50 à 60 minuten bakken.

(Visited 24 time, 2 visit today)
Gâteau au cerises et yaourt de soja ~ Kersentaart met sojayoghurt, vegan
Getagd op:                            

2 gedachten over “Gâteau au cerises et yaourt de soja ~ Kersentaart met sojayoghurt, vegan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *