Aan tafel België

Bierpassie?

Ga dan maar eens kijken bij Top Belgian beershop Willems. Je kan deze mensen echt wel een passie voor bier toeschrijven. Ze maken zelfs een eigen bier, de Grobbendonkse tripel. Meer zin in een Hertalse Polder, Kempisch Vuur, Molse Tripel of Baas Gansendonck? Allemaal lekkere bieren uit onze eigenste provincie en er zijn er nog veel meer voorhanden! Bij Willems heb je keuze uit meer dan 800 (!!!) Belgische bieren waaronder een meer dan behoorlijke lichting Antwerpse streekbieren. Zie je tussen het bierbos de bomen niet meer dan staan ze je graag met raad en daad bij.

Nog een place to be voor mensen met een hart voor bier is het Bierpassie Weekend dat doorgaat op de Antwerpse Groenplaats. Niet minder dan 40 brouwerijen zullen er paraat staan met meer dan 200 soorten bier. Misschien komen we er elkaar zondag wel tegen. En je weet het hé, drie keer is een tournée geven!

Een passie voor bier én gay dan mag je de komende dagen Antwerpen helemáál niet laten links liggen.  Zeker niet als je ook nog houdt van een goede streep muziek. Kies maar uit één van de vele evenementen van Antwerp Pride.

Hey, de leuze van Antwerpen is niet voor niks ‘t Stad is van iedereen!

SCHOL !

Dit lees je misschien ook graag...