Ziezo, het is weer maandag. Het weekend is weeral voorbij. En wat een weekend! Gisteren lag ik uitgeteld op de zetel en ben er ook niet afgekomen. Mijn venteke heb ik ‘s avonds naar de frituur gestuurd om eten. Het was trouwens mijn laatste keer want vanaf vandaag is het terug al dieet wat de klok slaat. En weer menens deze keer. In 2004 ben ik op 9 maanden tijd 21kg afgevallen met weight watchers. Nadien zijn we zo’n beetje blijven “weight watcheren” tijdens de week. In de weekends en vakanties mocht het dan wat meer en wat vettiger zijn. Sinds oktober 2004 is er 10 kg terug bij!

Dat zag ik toen ik vanmorgen op de weegschaal ging staan. Van die 10 kg zijn er 5 bij van de laatste anderhalve maand alleen! Door die verdomde cortisone. Honger, honger, honger,… Het zal niet gemakkelijk zijn om het vol te houden maar het moet. Van mezelf! Ik ga deze keer niet naar de bijeenkomsten van de WW. Ik heb al de boekjes en weet hoe het werkt. Met de 9 euro die ik elke week uitspaar kan ik op het einde van de maand, als het afslankresultaat behoorlijk is, voor mezelf iets kopen.

Deze keer heb ik ook met mevrouw vriendin een afspraak gemaakt. Zij wil ook afslanken. Zij stelde voor omhet samen te proberen. Voor mij geen probleem en als het haar kan helpen, waarom dan ook niet. Elke maandag sturen we ons eetplan voor de komende week en ons gewicht naar elkaar door per e-mail. Op het einde van de maand spreken we dan af zodat we mekaars gewicht ook effectief kunnen controleren! En zodoende heb ik mijn eerste dieetmorgen er op zitten met een gezond ontbijt van koffie, beschuit, platte kaas en fruit. Voor iedereen een fijne maandag gewenst en aan allen die op dieet zijn, succes!!

Aanbevolen artikelen