Gezond ontbijten @ Lombardia…

Lombardia (Lombardenvest 78, Antwerpen) is al vele jaren wereldwijd bekend om zijn Ginger Love thee en staat o.a. voor gezond, bio, vegetarisch,… en je kan er bijvoorbeeld zelfs gluten- en lactosevrij eten.

DSCN1653toa

lombardia ginger love

Ik was er al geweest, ooit, maar ik had al snel dikke spijt van het feit dat het zo lang geleden was! Omdat ik in Antwerpen moest zijn voor wat boodschappen besloot ik mezelf te verwennen met een ontbijt. Bij Lombardia dus. De ontvangst was er uitermate vriendelijk. Dat dit niet alleen door mij geapprecieerd wordt kon ik zien aan de vaste-klanten-parade. Het interieur is, euhm, eigenaardig te noemen en veel te druk naar mijn smaak maar het maakte mijn eten er niet minder lekker op.

DSCN1651toa

DSCN1648toa

 

Na het bestuderen van de grote menukaart (lees: moeilijk kiezen) ging mijn voorkeur naar een vers sapje (sinaas-citroen-pompelmoes), een yoghurt met (suikervrije) muesli en een croissant met zonnebloempitten. Genoten van de eerste tot de laatste hap, believe me!

 

Echt goedkoop was het niet maar ‘t was zijn prijs meer dan waard. Bon, mij zien ze er wel eens terug. Al was het alleen maar voor die croissant!

Deze ook lezen?

Reacties gesloten.