…maar lekker. De Bizarr ontbijtservice in Nijlen kende ik al maar dat zij ook een winkel/bakkerij/koffiehuis hebben aan de Berlarij in Lier was nieuw voor mij.  Mijn wandeling op de vesten sloot ik af met een degustatie in dit etablissement. De buitenkant vond ik al zeer uitnodigend en dan zal ik maar niet uitweiden over het schitterend en gezellige interieur.

bizarr

 

Onder begeleiding van een rustgevend muziekje kan je er ontbijten, lunchen of 4-uren. Ik verkoos om een Liers kaffeke te proeven. Je kan op vele plaatsen een Liers vlaaike bij de koffie krijgen maar ze zijn niet overal even lekker (lees: vers). Bij Bizarr geen klagen hoor. Alles werd zelfs heel origineel opgediend in een oude taartvorm. Het porseleinen kopje gaf de koffie absoluut een meerwaarde.

Liers kaffeke

 

 

Ook goesting om Lier te proeven? Je kan Bizarr vinden aan de Berlarij 97.

bizarr2

Ondertussen ook in Nijlen (boven bakkerij Bizarr) Madame Tartelette!

(Visited 1.624 time, 1 visit today)
Bizarr…
Getagd op:                                                            

0 gedachten over “Bizarr…

 • 22 maart 2010 om 19:16
  Permalink

  Bij jou moeten we altijd zijn om de lekkere dingen van het leven terug te vinden. Heel knappe foto’s en dank voor de lekkere adresjes!

  Beantwoorden
 • 24 maart 2010 om 18:49
  Permalink

  Is echt wel leuk om hier tips ivm met lekkere én gezellige uitstapjes te vinden. De foto’s stralen van de gezelligheid en zijn heel uitnodigend. Trouwens : goed idee om ze in n collage te verwerken. Mooi ! Grtz,

  Beantwoorden
 • 8 september 2011 om 23:14
  Permalink

  Bizarr, geweldige, prachtige zaak die ik vandaag heb ontdekt in Lier. Bij het online zoeken naar de zaak kom ik alweer op de blog van mijn online doppelgänger terecht… Bizarr! 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.