De eerste zijn binnen…

Ook dit jaar gaan we voort met verzamelen en de eerste nieuwe exemplaren zijn al binnen…
Het mooi gebloemde koffiekopje (van Union Pacific) op de foto bovenaan vond ik in de kringwinkel van Etten Leur. Met 2 euro wel een beetje duur vond ik maar ‘k heb het toch gekocht omdat het een mooie aanwinst is voor mijn verzameling. Ik weet niet hoeveel verschillende uitvoeringen Union Pacific van die kopjes gemaakt heeft maar ik zie er op hun website in elk geval staan die ik nog niet heb.

De eerste koffiekaart is ook binnen, toegestuurd gekregen van een vriendin. Eigenlijk gaat het om een theekopje maar dat zag ze pas als ze het al gekocht had. ‘k Vind dat niet erg hoor, het is dat gebaar dat telt. ‘t Is trouwens een mooi kopje dat er op staat én een stuk taart. Het mag dus gerust mijn verzameling koffiekaarten vervoegen.

De Sarah Kay spulletjes beginnen ook langzaam aan uit te groeien tot een echte verzameling. Van schoonzus kreeg ik met Kerst een beeldje en twee boeken kado.
En last but not least is ons huis ook een hartje rijker. Dit laat verjaardagskado van een vriendin hangt nu mooi te wezen aan ons keukenraam.

Deze ook lezen?

One thought on “De eerste zijn binnen…

 1. Billy

  januari 6, 2014 at 6:36pm

  toch enkele mooie aanwinsten weer!

 2. Els04

  januari 6, 2014 at 3:14pm

  oh,,,,,die sarah kay!!!!<br />fijn!

 3. Mycupoflatte

  januari 6, 2014 at 2:10pm

  Mooie spullen! Sarah kay was ik weer even vergeten..tijd geleden dat ik wat van der heb gezien, maar desalnietemin zijn het plaatjes die mij zeker aanspreken!

 4. Zaanse Zolder

  januari 6, 2014 at 11:25am

  Wat leuk je verzameling mokken! Vanaf nu kijk ik met een ander oog naar de mokjes in de kringloop haha!

 5. Jenneke van Maurik

  januari 6, 2014 at 11:06am

  sarah kay wow dat is lang gelee pure nostalgie zeg ♥<br />wat een gaaf kopje…. pracht hart ♥ en lieve kaart<br />xxx

Reacties gesloten.