De taartenfee…

Bakken doe ik bijna even graag als koken en toch heb ik me nog niet gewaagd aan het maken van cupcakes. Geen idee waarom want lusten die ik ze wel graag. Toen ik onlangs in de krant over het nieuwe winkeltje van ‘De taartenfee’ las, was het niet zozeer mijn bakkwaliteit die me die richting deed uitgaan maar eerder de woorden ‘coffee corner’ en ‘cupcakelolly’. Die twee samen leken me jammie! Na al heel wat soldekes in de stad te hebben afgelopen leek ons een rustpauze bij een kopje koffie een welgekome traktatie. Wij dus richting Taartenfee in de Hoogstraat.

DSCN9858

Bij het winkeltje aangekomen flikkerden mijn ogen bij het zien van de aankondiging. Helaas was er geen sprake van een heerlijke verse koffiegeur. Een koffietje afhalen kon wel maar een hoekje met tafels en stoelen was er niet. Bij navraag bleek dat er meer mensen afgekomen waren op het krantenartikel en evenveel hadden het verkeerdelijk begrepen.

DSCN9862


Een gemiste kans lijkt me want het winkeltje is enorm uitnodigend, net zoals de cupcakes en andere lekkernijen die er staan uitgestald. Niettemin een leuk adres voor bakfanaten en snoepers!

DSCN9859

 

Onze voeten waren afgesleten tot aan onze nek dus gingen we voor onze koffiepauze elders maar natuurlijk niet zonder een cupcakelolly te hebben gekozen…

DSCN9864

 

De taartenfee heeft ook een winkel in Kontich en meerdere elfjes (contactpunten) in het Antwerpse.

 

Update 2014: Bestaat niet meer! 

Deze ook lezen?

Reacties gesloten.