koffie Nederland post Tips verzamelen

Koffie, thee, kado…

 

Ondanks het feit dat het al bijna een jaar bestaat, een deel van de gevel een felgroene kleur heeft én er felgroene stoeltjes buiten staan (zelfs in de winter) ben ik er waarschijnlijk toch al een aantal keer voorbijgelopen…

zonder Caffé Dono in Roosendaal op te merken.

Tot gisteren. Schande en tegelijkertijd jammer want het koffiehuis/winkeltje is zeer de moeite. Niet alleen is de Barista een zeer vriendelijke dame maar ze hebben er ook ongelooflijk leuke spulletjes die van ver of dicht te maken hebben met koffie en thee. Een aanwijzing dat ze sojamelk konden aanbieden zag ik nergens (misschien een tip om dit in de toekomst goed zichtbaar te vermelden). Een nee heb je en een ja kan je krijgen dacht ik en besloot het toch maar te vragen. Het werd een ja. Ikke blij natuurlijk! Plantaardig gebak kende ze niet. Maar hey, onbekend is onbemind dus misschien mail ik haar ter info wel een paar makkelijke en lekkere receptjes door. Je weet maar nooit of ze zo over de streep te trekken is.

Hun onwaarschijnlijk assortiment koffie en thee maakte het moeilijk om kiezen. Ze hebben er zelfs fruit smoothies! Het werd koffie (soja latte) voor mij, thee voor dochter én zelfs een kado! Bij het betalen zag ik namelijk op de toonbank mooie koffiekaarten liggen (worden gemaakt door een klant). Zo had ik er meteen een paar nieuwe exemplaren bij voor mijn verzameling. Kunstig gemaakt hé!?

Je kan Caffé Dono vinden in de Raadhuisstraat 31 in Roosendaal. Volg hen op Facebook om op de hoogte te blijven van eventuele acties en/of evenementen. Ik ben alvast fan!

Dit lees je misschien ook graag...

4 Reacties

  1. Anonymous zegt:

    Leuk Nanabee om te zien dat het zo waardeerd. Inderdaad is het de moeite waard om te bezoeken en dat doen wij dan ook elke week. Alle aandacht is welkom voor deze hardwerkende zelfstandige ondernemers. <br />Gr. Anjo

  2. Mmm lekker zeg &amp; fijn dat ze je soja latte kon aanbieden! De kaartjes zijn tof. Leuk idee ook!!

  3. Ik ben bezig aan een wortelcake, idd bak-weer!<br />Ziet er een gezellig tentje uit!

Reacties zijn gesloten.