België koffie resto taart Tips

Madame Tartelette…

Ik moet het laten zien. ‘k Kan het echt niet laten. Het is geen vegan adresje – ze hebben er niet eens sojamelk om bij de koffie te serveren – maar bij Madame Tartelette in Nijlen (boven bakkerij Bizarr) moet je gewoon eens geweest zijn. Ze serveren er ook lekkere thee dus voor de melk moet je het niet laten.

Ontbijtbuffet (óók op weekdagen), lunch, zoetigheden die er uitzien als een plaatje… de veggies onder ons stuur ik graag door. Vegans moeten het zoals gezegd stellen met frisdrank of een lekker kopje thee maar doen dat in een zaak bakken vol gezelligheid en sfeer. Een mix tussen brocanterie en Franse stijl met hier en daar herkenbare vintage stukken.  Ik heb er in elk geval van mijn – porseleinen – kopje koffie genoten!

madametartelette nijlen

Qua sfeer hélemaal mijn ding en dus een klein beetje jaloers dat ik er de bazin niet ben. Moest ik gezond zijn… ‘k zou het wel weten! Een vegan walhalla it would be!

madame tartelette nijlen

Voor bakkerij en koffiehuis Bizarr in Lier klik hier.

Dit lees je misschien ook graag...

10 Reacties

 1. Liz Nelissen zegt:

  Heb dit artikeltje net ontdekt en ben namelijk wèl de gelukkige bazin!😉 Mijn hart loopt er warm van dit te lezen, daar doen we het helemaal voor, toch? Superleuk dat je zo genoten hebt! Doet ons super veel plezier! Alsook de lovende woorden!😍

  1. Nana zegt:

   Graag gedaan. Als het waar is mag het gezegd zijn. Nu nog wat vegetarische lunchopties en ik ben helemaal blij. 😉

 2. zegt:

  Wat een leuk adresje en wat een leuke naam!! Dank voor de tip, ik ga eerst eens kijken waar Nijlen ligt, nooit van gehoord.

  1. Nana zegt:

   Voor de Nederlandse lezers misschien wat te ver maar je kan er altijd een daguitstap van maken. Nijlen ligt vlakbij de stad Lier (https://www.tartelettemaison.be/tag/lier). Óók meer dan de moeite.

 3. Oh, wat mooi <3
  Vintage chique.

  1. Nana zegt:

   Inderdaad, dat interieur is zó knap!

 4. Homemade and more zegt:

  Super, wat een mooie locatie. Volgende afspraak daar ?

  1. Nana zegt:

   Dat is een idee Martine! Ik mail je nog. x

 5. Un endroit très agréable , ik ga eens opzoeken waar Nijlen ligt.

  1. Nana zegt:

   Bij Lier. Provencie Antwerpen.

Reacties zijn gesloten.