Wijvenadreske…

Hoe dan ook ‘t is eentje om aan te raden. Oók als je op dieet bent trouwens want ze serveren er buiten caloriebommen ook suikervrij en plantaardig gebak… Starfish & coffee!

De mannen zullen het op ‘t eerste zicht (door het fleurig interieur (achteraan is het iets soberder (mannelijker?) ingericht), de lekkere snoeptoestanden en het vele Sanoma leesgerief?) een euhm, hoe zeg je dat, een echt wijvenadreske vinden maar…

koffie, foto, recepten

… niets is minder waar dus ‘k zou ze toch aanraden om er niet zomaar voorbij te lopen. Al was het voor een al dan niet snelle koffiestop of een grote-dorst-stop met een verfrissende huisgemaakte ijsthee.

De smaak van hun ijsthee konden we niet meteen thuisbrengen. Uiteindelijk achterhaalden we de reden… zwarte thee (ik gebruik enkel groene), een kaneelstok en oranjebloesem. Ik maak de mijne al eens met kardemom, of met gember. Soms doe ik er citroen, limoen en/of appelsien in. Een takje munt en wat ijsblokjes maken het pas echt dorstlessend en af. ‘t Moet niet altijd pastis zijn.

DSCN0194.JPG

 

Deze ook lezen?

Reacties gesloten.