gedachten koffie kringwinkel enzo met vrienden mijn huis post verzamelen

You’ve got mail…

Genezen ben ik nog niet maar grote broer gelukkig wel. Zoals verwacht speelt de chronische ziekte waaraan ik al vele jaren lijd me door alle drukte van de voorbije weken parten nu. M.a.w. nog wat langer uitzieken, pijn verbijten en energie opdoen maarrrrrr wel met een vrolijk gezicht! Vrolijk, ja dat is het woord. Deze laatste weken verscheen er al een paar keer een brede lach op mijn gezicht bij het openen van de brievenbus. Leuke omslagen (sommige kleurrijk versierde) helemaal voor mij! Dat vraagt om een effort én dus een blogpost!

Waar in het begin van dit jaar mijn kaartenhouder uit de kringwinkel (in hartvorm natuurlijk) er nog vrij leeg uitzag is hij ondertussen al goed gevuld.

Wat ik allemaal mocht ontvangen? Oh, een volgeschreven kaart van een ex-collega en een mooie zelfgemaakte van Lafemenspruiten. Een lieve vriendin stuurde me een koffiekaart voor mijn verzameling en, ja ja dat is een beetje valsspelen ik weet het, er hangt er ook eentje tussen die ik een tijdje terug zelf vond (in de kringloop!). Een gevulde omslag met leuke spulletjes van Els. En de PIF (Pay It Forward) van MycupofLatte natuurlijk.

 
… dewelke ik, zoals de regels opleggen, moet verderzetten. En dat doe ik uiteraard graag. Of ik, als redelijk nieuwe blogspotter, ook aan 5 geïnteresseerden ga geraken dat is nog maar de vraag maar bon.
Owkeej, here we go. Laat een reactie na als je wil meedoen en ik zorg voor de rest… you gonna get some mail!

Dit lees je misschien ook graag...

7 Reacties

  1. Dankjewel voor je leuke en lieve reacties op mijn blog, ik volg je nu ook :). En volgens mij kun je als Belgische ook meedoen bij Dream Make Share…ik las het ergens tussen de reacties met een vraagje van andere Belgische blogsters ;). <br />Warme groetjes van Susan

    1. Welkom Susan! Ik ga zeker eens piepen dan. 🙂

  2. Wat leuk om je als volger bij mijn blog te vinden. Ik ga jou ook volgen. Ziet er leuk uit!

    1. Welkom!

  3. Pfoeh vervelend maar des te fijner even stil te staan bij alle mooie post die je ontving. Wat kan een mens dat goed doen he? Enjoy your mail!

  4. het is positief dat je er vrolijk bij blijft, Nanabee<br />Nog veel beterschap!

  5. He Nanabee, fijn dat grote broer zich beter oelt, dat is voor jou minder zorg en kun je je richten op je eigen herstel. Hoe gaat het met je dochter en klein hummeltje?<br /><br />Beterschap,<br />Saskia

Reacties zijn gesloten.