België citaten en gezegden koffie lezen met vrienden mijn familie verzamelen

Zomer in Antwerpen…

Vorige week hield ik er rekening mee dat de deze druk zou zijn met babysitten en ‘blijvenslapertjes’. Ook tijdens het weekend deed ik daarom extra vitamientjes op. Daar moesten we trouwens niet al te ver voor lopen… eigen tuin, die van vrienden wat verder in ons dorp en Antwerpen.

We begonnen op vrijdag met een optreden van een Antwerps groepje en een rockabilly groep en lekker relaxed bijpraten met vrienden. Op zaterdagmorgen gingen we naar de markt op het Theaterplein in Antwerpen. Terwijl manlief de boodschappen in de auto ging leggen kon ik niet weerstaan aan de geur van versgemalen koffie aan het kraam van cafeat8 en trakteerde ik mezelf op een soja latte. Wat later klonken we, knus en onderuit gezakt in de kussens van een sofa, met een glaasje witte wijn bij Gusto. Een prima terras voor een rondje ‘mensen kijken’. Een vegan bbq met onder andere op de markt gekochte groenten werd een mooie afsluiter van de dag.

 
Op zondag voelden we wel wat voor een rommelmarkt en besloten we terug richting Antwerpen te rijden. Zowel in het stadspark als op de Dageraadplaats was het de moeite en vond ik leuke spulletjes. Ik was super blij met een boek van Janneke en Mieke van Lia Timmermans dat nog ontbrak in mijn collectie, een boekje van Sarah Kay, een Sarah Kay pop en een kadertje (Geniet nu… het is later dan u denkt) dat ik kocht in het stadspark. Ook de boeken van Tiny, het leuke topje en het retro koffiekopje waar ik al heel lang naar zocht (het was vroeger het vaste kopje van mijn pa) die ik op de tweede markt vond maakten me happy. Zeker omdat het allemaal voor bijna geen geld op de kop getikt was. Een onverwacht bezoekje bij vrienden in het dorp, wat bijpraten over onze vakanties, en een glaasje aan de rand van hun zwembad kon er ook nog bij. Aflsluiten deden we het weekend met onze kleinkindjes die wilden komen ‘zwemmen’ in de tuinspa.
 
Het werd een goed gevuld maar heerlijk relaxed weekend zoals er nog vele mogen volgen. Toppie nu het eindelijk zomert in Antwerpen!

Dit lees je misschien ook graag...

3 Reacties

  1. Ahhh heerlijk genoten zo te zien! Prima vertoeven lijkt me zo!!

  2. In één woord, genieten!

  3. zegt:

    Oh, jij hebt al het mooie gekocht in het Stadspark ;)<br />Ik was wat laat, eerst naar Lillo geweest.<br />Het was er warm en druk hé!<br />Jij hebt blijkbaar dezelfde smaak als ik :)<br />Nog veel A&#39;pen plezier,<br />liefs Els

Reacties zijn gesloten.