Aan tafel mijn tuin Tips

Naked ladies in my garden…

Een vuurtje stoken in de tuinkachel en er naakte dames bijhalen… Zondag, twee weken geleden, was dat de ideale combinatie. Het zonnetje scheen en er stond geen zuchtje wind. De tuinkachel stond er uitnodigend bij en dus besloten we het buiten gezellig te maken.

De dames waren we de dag voordien gaan halen bij Willems in Grobbendonk. We kregen er na onze aankopen een gratis biertje van de tap bovenop. Mijn man koos de Romy pils, ik een donker Hommelbier. Lekker, dat wel, maar de bittere smaak blijft nadien heel lang hangen en dat vond ik iets minder.

Naked Ladies is ook aan de bittere kant maar heeft niet zo’n lange afdronk. Je moet er trouwens ook heel wat ophebben om écht naakte dames voor je ogen te zien dansen want dit donkerblond biertje (van brouwerij Alvinne) heeft maar een alcoholgehalte van 4,4%. Mijn man is niet zo voor erg bitter bier, hij dronk een Hertalse Poorter.

Ook al is kiezen uit de meer dan 800 Belgische bieren bij Willems héél moeilijk, we hebben ons weer van een uitgebreid assortiment kunnen voorzien. Proeverijen genoeg op het programma in de toekomst…

Dit lees je misschien ook graag...