Een koude en grauwe maandag volgend op een grauwe zondag. Typisch dat sommige mensen dan ‘s ochtends niet te genieten en/of onverdraagzaam zijn. Zeker in het verkeer. ‘k Heb het vanmorgen mogen ervaren toen ik onderweg was naar school. Een man die een (gevaarlijk) maneuver wilde doen, wat trouwens niet kon omdat ik door de file een beetje in de weg stond met mijn wagen, werd duidelijk boos en gefrusteerd omdat ik niet achteruit wilde kon. De auto achter me had het gelukkig in de mot en liet de man er, toen de file uiteindelijk een beetje opschoot, alsnog tussen. Ik trok het me niet aan, hobbelde rustig verder en zong samen met de kindjes wat Sinterklaasliedjes. Reed die kerel toch wel de hele tijd vlak achter me zeker, onderwijl constant knipperend met zijn grote lichten. De obscene gebaren waren ook niet van de lucht zag ik in mijn achteruitkijkspiegel. Na een paar kilometer moest ik gelukkig linksaf en hij rechtdoor. Bij het indraaien van de straat gaf ik hem, november geefmaand nog vers in gedachten, een mooie middenvinger. 😉  Ja, niet waar geefmaand voor staat hé en ook niet meteen een mooi voorbeeld voor de kindjes maar ik kon het echt niet laten.

Nu, mijn dag krijgen ze vandaag niet stuk hoor. Ik had een weekend met een gouden rand (waarover later meer) en ook mijn ochtend begon schitterend. Onze twee kleinste hartediefjes kwamen om 7 uur binnen met een brede lach op hun snoet. De oudste had een mooi zelfgemaakt kado bij, eraan een zakje met 2 snoepspekken. Op het kaartje staat heel toepasselijk… oma en opa jullie zijn ‘spek’taculair!

2014-12-01 13.28.09

Als manlief vraagt of hij wat gemaakt heeft voor oma en opa zegt de kleine deugniet “Nee, dat is voor oma.” waarop opa gespeeld begint te huilen en hij snel antwoordt dat het toch ook voor opa is. Tja, zoiets vinden oma’s en opa’s lief en grappig en schrijven ze meteen op in hun dagboek. Bij deze is dat gebeurd. 🙂 Havermoutpancakes als verrassing bij het ontbijt mocht hier niet ontbreken. (Zelfrijzende bloem, sojamelk, 1 lepel eivervanger, 3 el havermoutvlokken.)

Feest aan tafel op een maandagmorgen en dat nadat ik al van een prachtig weekend heb mogen genieten met allemaal lieve en warme mensen om me heen. Ik voelde me een WINNAAR! Bovendien zag ik net nog dat ik een haakpakketje gewonnen heb op naasthoutendraad, de blog van Christel. Dank je wel. Super!

2014-11-10 09.57.53 flow krijgen

Maar… er zijn natuurlijk nóg winnaars vandaag. Er is een moment van geven en eentje van krijgen. Tartelette Maison geeft en een random generator duidde volgende krijgers aan…

winnaars giveaway november geefmaand 2014

Omdat het toch maar 1 keer per jaar november geefmaand is voorzie ik ook een troostprijs voor 2 van de overblijvers. Een handwarmer in de vorm van een schattig vosje, net op tijd voor het koude weer, gaan naar…

2014-12-01 14.02.45troosprijs

 

Dames, mailen jullie je adres door ?  Dit kan via het blauwe envelopicoontje in de rechter bovenhoek.

Aanbevolen artikelen

13 Reacties

 1. Haha, ik moet u echt feliciteren met die middelvinger! Groot gelijk, heb onlangs iets gelijkaardigs meegemaakt en die man is zelfs nog teruggedraaid voor mij erop aan te spreken.
  Fijn dat cado voor jullie. En ook dat je zelf iets gewonnen hebt terwijl je zoveel hebt weggegeven.

 2. Haha kan me goed voorstellen dat je het niet kon laten! Je frustraties moet je ook kunnen uiten!
  Gefeliciteerd voor alle winnaars! Leuk dat je dit organiseerde op je blog!

 3. Wat goed dat je je dag niet laat verpesten door één zo’n vervelende man.

 4. Wat fijn dat oma en opa zo in de watten worden gelegd. Blij dat je een weekend met een gouden randje had! Proficiat winnaars!

 5. ik had ook een beter weekend dan het weer buiten, gelukkig maar!
  Ik herken meteen ook de opa in mezelf… 🙂

 6. Haha, novembergeefmaand en dan je middelvinger 🙂
  En oooh, ik heb wat gewonnen. En dat terwijl ik echt nooit wat win. Bedankt! Ik zal je mijn adres doormailen.

 7. Heej dat is leuk! Ik heb een prijs gewonnen!!!

 8. zo lief, die kleinkinderen! En hiep hiep voor de dames!

 9. Hihihi oh was jij dat die die vinger gaf ;). Ik las het vanmorgen in mijn mail whahaha je bent me een mooie.
  Oh leuk ik zie al enthousiaste reacties hierboven van winnaressen, altijd leuk dat het mooi op de plaats valt en oh jij ook nog iets gewonnen bij Christel! Van harte gefeliciteerd! Dikke knuffels van Susan

 10. zo jij hebt weer een paar dametjes blij gemaakt. Das toch weer super lief van je.
  Grtjs
  daniëlle

 11. Oh wat leuk!! Helemaal blij mee! Ik geef je mijn adres even. Dikke knuffel ,Pauline.

 12. Oh wat leuk dat Franse tafereeltje:)) ik mail je vandaag nog even m’n adres!
  Bedankt voor t organiseren !

 13. […] maakte voor iemand tijd vrij die ik eigenlijk niet op overschot had en gaf vandaag nog twee extra troostprijzen bij de give aways voor november geefmaand op mijn blog. Héhé, kon ik uiteindelijk toch nog wat noemen. […]

Reacties zijn gesloten.