Appelen met peren vergelijken? Nee, doen we niet. Met de gebakken peren zitten daarentegen…
Wat denk je van een Perencrumble?
Voor 2 personen maak je een mengsel van 20 gr plantaardige boter, 40 gr bloem, 20 gr lichte kandijsuiker, 15 gr amandelpoeder en 5 gr cacaopoeder. Meng met de vingers tot een zanderige deeg en zet afgedekt 1 uur in de ijskast. Ondertussen schil je 2 peren (of appels, of allebei). Snij in kleine stukjes en meng met 0,5 el citroensap, 10 gr suiker, 1 tl gemberpoeder, 1 tl kaneel en een snuifje vanillepoeder. Verwarm de oven op 180°c. Doe het fruit in vuurvaste kommetjes en bedek met de crumble. Bak dik 20 minuten. Serveer warm, Lekker met Alpro Mild and Creamy (of opklopbare sojaslagroom)

Een potje op overschot? Zet tot ’s morgens weg in de ijskast en eet het, samen met een portie sojayoghurt en (eventueel een handvol noten of granen), als ontbijt.

Ik heb je lekker recept gemaakt & geserveerd met warme lopende custard! Erg lekker ook! 🙂
Dat is heel fijn dat je het laat weten. Dank je!
Njammie! (En helemaal niet calorierijk… haha!) Ga ik maken! Ziet er te lekker uit!<br />En oh ja…. gisteren bij "Déja Vu in Heusden" Annie Sloan verf gaan kopen! Wat voor nen toffe winkel is dat daar… Schoon jong! Niet te doen… binnenkort ga ik er terug en dan ga ik daar uuuuuuuuren rondsnuffelen! Als je daar ooit in de buurt bent niet vergeten eens binnen te springen! Nog
ziet er heerlijk uit.<br />Of het ook zo heerlijk smaakt, gaan we moeten uitmaken als we het 's bereid hebben… 😉
Mmmm zit er heerlijk uit!!
mooie post ik vondt u via andere blogger….ik zal zeker blijven lezen bedankt voor het delen..groetjes xxx
Hmmm ziet er lekker uit. Goede tip om 's morgens als ontbijt te gebruiken.<br />Grtjs<br />Daniëlle
zalig!!!