mijn familie ontbijt persoonlijk recepten vegan

Tête à tête…

Zondagmorgen, tête à tête,
daarbij hoort
natuurlijk een lekker ontbijt…

Je maakt het in een knip.
Blikje deeg, chocola en banaan.
Geloof me, ‘t is een super tip!

Genieten is het juiste woord,
en een lazy start zoals
het op een zondag hoort.

 © Nana – Tartelette Maison

Open een blikje croissantdeeg (100% plantaardig van AH) en vul naar goesting. Ik maakte 1 natuur, 1 met stukjes chocola en 1 met banaan. Vouw wel de zijkanten wat naar binnen zodat de vulling er niet uitloopt. Smakelijk!

Dit lees je misschien ook graag...

5 Reacties

  1. Bestaan die nog, die blikjes? Vroeger maakte ik zulke croissants in vele variaties voor bij de brunch. Moet ik dus nog eens doen!

  2. Een zondagmorgen ontbijt heeft toch altijd iets speciaals he? Hier geen zoet maar een hartig ontbijt compleet met vers geperst appelsiensap. zalig!

  3. Nana, klinkt heerlijk. Dit gaat me nog wel lukken. Morgen even de ingredienten halen en lekker smikkelen met mijn zwangere dochter!<br />Voor jou..<br /> 4. – 3. – 2. – 1. Spannend!<br /><br />Groetjes Saskia

  4. Ik kom mee aanschuiven, ziet er weer lekker uit. En idd weer leuk gebracht!

  5. ohhhhhhhhhhhhh, klinkt geweldig! Qua taal én qua smaak!<br />Echt zondag-lekker-raak :D<br />Liefs Els

Reacties zijn gesloten.