Nog met je feestmenu voor oud en nieuw bezig en op zoek naar een lekker (vegan) voorgerecht? Stop dan maar hier, je hebt het gevonden! Carpaccio van portobello’s met een champignonvinaigrette, een recept van Sofie Dumont. I like! Wij aten het op kerstavond en lieten het volgen door een pompoenlasagna (recept uit het laatste Eva magazine) en soja ijs met fruit als dessert.

Borstel enkele portobello’s schoon en snij ze in fijne plakjes. Schik op een bord en bestrooi met peper en fleur de sel. Overgiet met een paddenstoelenvinaigrette. Die maak je van een brunoise van Parijse champignons gemengd met 4 el notenolie, 2 el appelazijn, bieslook, fijngesneden sjalot, kervel, peper en fleur de sel. Heb je niet-vegans aan de dis zitten serveer er dan een vers geitenkaasje bij. Smakelijk!

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. mmmm, net vegetarische videekes gegeten, ook lekker!

Reacties zijn gesloten.