Frankrijk Op een ander resto Tips vegan

Un diner presque parfait..

‘s Avonds lekker eten, ‘s morgens wakker worden in je hotelkamer met een zicht als dit en nadien een gepersonaliseerd ontbijt. We zijn er bijna maar nog niet helemaal…
Over het programma op de Franse zender M6 heb ik het natuurlijk niet, wel over mijn zoektocht naar het droomhotel van en naar ons vakantiehuis in Frankrijk.
In hotel restaurant La Source in Porcieu Amblagnieu hebben ze in elk geval hun best gedaan. Het is alweer een week of 7 geleden dat we er waren, hoog tijd dus dat ik er eens iets over schrijf.

Hotel La Source ligt aan een, overdag redelijk drukke, N-baan maar door de dubbele ramen heb je daar geen last van. Vanaf de overkant van de straat kan je wandelen langs de rivier Isère.

De kamers zijn strak, modern en heel licht. Het restaurant is dat qua inrichting (in natuurtinten) ook en helemaal mijn ding! Het is er gezellig zitten én je krijgt er de zeer vriendelijke bediening gratis bij.
Wat het diner betreft: ze maakten, zoals vooraf bij de reservatie gevraagd, ‘s avonds voor mij een aangepast menu met plantaardige ingrediënten. Het begon al vanaf de amuse: een bruscetta met huisgemaakte auberginekaviaar. Verder kwam er een salade, warme groentjes met bulgur en sorbet met kiwi op tafel. Mochten er wat noten, pitten en/of bonen bij geweest zijn had dit voor mij een perfecte maaltijd geweest. Wat me bovenal verwonderde was dat dit hotel verder keek dan het diner. Toen we ‘s morgens gingen ontbijten werd er niet, zoals we in alle andere hotels zonder buffet voorhadden, gewoon van alles een dubbele portie op tafel gezet. Nee nee. Voor manlief kwam een apart mandje met brood, croissants, confituur, boter en yoghurt. Voor mij een dubbele portie brood met confituur én een enorm bord met vers mooi versneden fruit. Sojamelk was jammer genoeg niet voorzien maar bon, als ‘t dat maar is. De grote kop verse koffie smaakte ook met een wolk uit mijn eigen brikje, die ze trouwens zonder morren voor me opwarmden. Twee tevreden klanten verlieten ‘s ochtends, met een dankwoord voor de geleverde moeite, de zaak. Toch ben ik benieuwd of ze volgende keer een stapje verder durven/willen gaan.

Zoals je kan zien bij booking.com zijn wij niet de enige die tevreden waren.

Dit lees je misschien ook graag...

4 Reacties

  1. @omamoetje Bijna ja. 🙂

  2. verlangen en nagenieten: bijna evengoed als de vakantie zelf (bijna hé ;°)

  3. Dit vind ik toch al knap.

  4. altijd heerlijk als je zo tevreden kan terugblikken op je vakantie!

Reacties zijn gesloten.