Aan tafel allergievrij gedachten recepten vegan

Sweet nothings & other things…

Goesting in zoet? Weinig tijd? De oplossing… kopcakes!

Neem een koffietas of beker. Doe er wat zonnebloemolie in, 3 el zelfrijzende bloem (eventueel glutenvrij), 1,5 el suiker en 2,5 el rijst-, amandel- of sojamelk). Meng alles door elkaar en zet (+/-) 1 minuut in de micro. Klaar! Je ziet het hé, echt iets van niks.

Tip: Je kan er ook eventueel wat cacaopoeder onder mengen. Laat de kindjes hun cake zelf mengen. Maak het in een iets doorzichtige beker en laat ze het deeg letterlijk zien rijzen tot een volwaardig cakeje. Onze rakkers vonden het alleszins plezant en lekker. 

Tot zover de sweet nothings. Tijd voor other things.

Andere dingen waarvoor ik niet genoeg tijd heb bijvoorbeeld. Dat ik het veel te druk heb en eens meer tijd voor mezelf moet maken, wierp iemand me verleden week nog in het gezicht. Niet te druk om het te druk te hebben maar gewoon druk met leven en dat is heel wat anders, heb ik als antwoord gegeven. Nah! ‘t Was duidelijk iemand die me niet goed kent.

‘t Is wel zo dat ik voor sommige dingen momenteel minder tijd kan vrijmaken. Uitgebreid bloggen en blogs gaan lezen bijvoorbeeld. Spijtig dat wel, maar er zijn (bijna) allemaal andere leuke dingen die ervoor in de plaats komen. Mijn blogeieren kan ik zo wel niet kwijt natuurlijk en die beginnen zich serieus op te stapelen. Voor kleine tussendoortjes hou ik daarom mijn gsm, Twitter en Instagram bij de hand. Leve de vooruitgang! Leve sweet nothings!

Dit lees je misschien ook graag...