Beter dan de Sint…

Kleinzoon van 3,5  is zot van alles wat met dino’s te maken heeft, zelfs op zijn jas staan er. Hij kent de soorten bij naam en spreekt nog altijd met een lach tot achter zijn oren over de uitstap naar de Dino Adventure expo in het Centraal Station in Antwerpen die ik begin dit jaar met hem maakte.  Het was trouwens ook de eerste keer dat hij meereed met een tram.

dino expo antwerpen

Toen we onlangs van school kwamen had hij onderweg in de winkel een speeltje mogen kiezen, een dino natuurlijk, en somde hij op wat hij graag van Sint zou krijgen. Eén van de dingen die hij noemde was een dinotas (voor mijn Nederlandse lezers: een mok met dino thema). Bij God geen idee waar ik dat zou kunnen vinden dus om op safe te spelen zei ik hem dat ik eraan twijfelde of de Sint dát wel zou hebben. Zaak opgelost dacht ik zo. Tot ik zijn repliek hoorde…. “Oh maar oma wél!”  Oma die een trapje hoger staat dan de Sint!? Wat een eer! Nu de verwachtingen nog proberen inlossen.

2014-11-06 15.57.15

 

Kop met dino-thema is een paar weken later gelukt!

Deze ook lezen?

One thought on “Beter dan de Sint…

 1. Onliemie

  december 8, 2014 at 8:35pm

  Het “zelfmaakidee” is schitterend gelukt… Heb ik vandaag met eigen ogen kunnen zien! 🙂

 2. Els04

  november 24, 2014 at 4:30pm

  Zelf tekenen met porselein stiften bedacht ik nog!

  • Auteur

   Nana

   november 24, 2014 at 6:08pm

   Als optie 2 dan. Goed idee! 😉

 3. Regina

  november 23, 2014 at 9:59pm

  Haha, dankjewel voor de vertaling, want ik zag inderdaad een leuke draagtas voor me met een dino erop. En die mok moet toch wel via internet ergens te vinden zijn? Succes!

  • Auteur

   Nana

   november 24, 2014 at 6:08pm

   Zou wel kunnen ja maar ‘k heb ook een zelfmaakidee in mijn hoofd. 🙂

Reacties gesloten.