België kleine kindjes worden groot

Beter dan de Sint…

Kleinzoon van 3,5  is zot van alles wat met dino’s te maken heeft, zelfs op zijn jas staan er. Hij kent de soorten bij naam en spreekt nog altijd met een lach tot achter zijn oren over de uitstap naar de Dino Adventure expo in het Centraal Station in Antwerpen die ik begin dit jaar met hem maakte.  Het was trouwens ook de eerste keer dat hij meereed met een tram.

dino expo antwerpen

Toen we onlangs van school kwamen had hij onderweg in de winkel een speeltje mogen kiezen, een dino natuurlijk, en somde hij op wat hij graag van Sint zou krijgen. Eén van de dingen die hij noemde was een dinotas (voor mijn Nederlandse lezers: een mok met dino thema). Bij God geen idee waar ik dat zou kunnen vinden dus om op safe te spelen zei ik hem dat ik eraan twijfelde of de Sint dát wel zou hebben. Zaak opgelost dacht ik zo. Tot ik zijn repliek hoorde…. “Oh maar oma wél!”  Oma die een trapje hoger staat dan de Sint!? Wat een eer! Nu de verwachtingen nog proberen inlossen.

2014-11-06 15.57.15

 

Kop met dino-thema is een paar weken later gelukt!

Dit lees je misschien ook graag...

8 Reacties

 1. Het “zelfmaakidee” is schitterend gelukt… Heb ik vandaag met eigen ogen kunnen zien! 🙂

 2. Je kan er hier bestellen met wat je wil erop, misschien een ideetje grtjes http://www.promofit.nl/mokken

 3. Ohhhh héérlijk, zoveel vertrouwen in oma! Super!

 4. Zelf tekenen met porselein stiften bedacht ik nog!

  1. Nana zegt:

   Als optie 2 dan. Goed idee! 😉

 5. Haha, dankjewel voor de vertaling, want ik zag inderdaad een leuke draagtas voor me met een dino erop. En die mok moet toch wel via internet ergens te vinden zijn? Succes!

  1. Nana zegt:

   Zou wel kunnen ja maar ‘k heb ook een zelfmaakidee in mijn hoofd. 🙂

 6. succes!

Reacties zijn gesloten.