België kringwinkel enzo mijn huis mijn tuin Tips

Dag van de kringwinkel 2018, vintage landelijke stijl…

Het is elk jaar weer uitkijken naar de dag van de kringwinkel. Ook al was er de laatste jaren iets te veel volk naar mijn goesting (note to myself: waarom maak je dan toch wéér extra reclame?) en was het daardoor iets minder gezellig maar eerder drummen, toch probeer ik steeds “een slag te slaan”. Het voelt een beetje als naar de solden gaan.

Hopelijk kan ik een paar leuke spullen op de kop tikken. Ik vind het heerlijk om die te combineren in mijn landelijk interieur. Kopen en bij thuiskomst meteen een plekje zoeken…

Grote vintage kan in emaille en weegschaal (was oorspronkelijk rood maar nu blauw na verfbeurt met Annie Sloan krijtverf)
Vintage beeldje met witte en paarse lavendel uit de tuin.
Bleu Blanc Rouge, koffiekannen in emaille
Een leuk oud ijzeren mandje voor het oogsten van de druiven.

of

kopen en creatief wezen…

nieuw in mijn interieur: vintage borstbeeldje vastgemaakt op een rotan onderbord

 

Retro/vintage spullen en een pannenkoek (gratis mits afdrukken van de bon) scoren kan bij Opnieuw en Co. Je kan deze bon afprinten via hun website, opnieuwenco.be. Wie zoekt naar interieurspullen landelijke stijl duikt die dag de kringwinkel van Laakdal (Zuiderkempen) binnen. Neem je liever een kijkje achter de schermen dan rep je je op 20 oktober naar die van De Cirkel of Web.

Een tip? De kringwinkels beginnen alles daags van tevoren klaar te zetten. Ga op vrijdag, the day before, even langs de winkels die op je lijstje staan en kijk of er wat voor je staat en vooral wáár het staat, kwestie van ineens de juiste richting uit te gaan op de big day.

Een overzicht van wat de kringwinkels uit de Provincie Antwerpen aanbieden kan je op deze pdf bekijken.

Succes en vooral veel plezier!

 

Dit lees je misschien ook graag...

2 Reacties

  1. Ik hoop dat jij je slag kan slaan, veel plezier!

    1. Nana zegt:

      Heb wel wat op de kop getikt.

Reacties zijn gesloten.