België Frankrijk kleine kindjes worden groot Tips

Oma Reus…

Op grote voet leven. Spreekwoordelijk is het iedereen wel bekend maar ik heb het letterlijk mogen ervaren toen manlief en ik in 2011 een bezoek brachten aan Romans sur Isère…

DSCN9863

Het is niet voor niks bekend als “capitale de la Chaussure de Luxe“. Klik hier voor meer toeristische info over Romans sur Isère en omstreken.

 

In 2010 zagen mijn vriendin en ik in Antwerpen hoe groot de voeten van een kleine reuzin wel zijn…

DSCN1536

Als dat niet het toppunt van ‘op grote voet leven’ is!?

Was jij er misschien ook toen de reuzen van Royal de Luxe het laatst Antwerpen bezochten? Heb je dan ook de kleine reuzin en de duiker gezien? Wat een belevenis was dat zeg!

DSCN1463

DSCN1479

DSCN1494

DSCN1537

 

De reuzen van Royal de Luxe komen trouwens binnenkort (19 – 21 juni 2015)  weer naar Antwerpen. Deze keer is het de Kleine Zwarte Reus – die de stad al eens bezocht in 1998 – in gezelschap van Oma Reus. Wat ben ik benieuwd naar die laatste.  In tegenstelling tot alle andere reuzen zal deze oma kunnen praten. Ze zal verhalen vertellen van mensen uit de stad. Op zondag 21 juni vindt de begrafenis van Oma Reus plaats (Ooooh) en zal ze met een grote doodskist via de Schelde terugkeren naar het heelal vanwaaruit ze op 19 juni is aangekomen.

Net zoals bij de vorige edities hangt er een groot mysterie rond de start van het evenement. Waar zullen de reuzen voor eerst verschijnen!? Tips en informatie hierover worden druppelsgewijs vrijgegeven op www.dereuzen.be. Te volgen dus!

Weet je wat ook leuk is? Het is helemaal GRATIS!

 

Ben er zeker van dat Oma Reus even erg van haar kleinkinderen geniet dan ik van de mijne. Sommigen leven ook graag op grote voet…

2015-05-14 17.55.53

 

Dit lees je misschien ook graag...

2 Reacties

  1. zegt:

    Haha, geweldig die laatste foto! Ziet er prachtig en indrukwekkend uit, die reuzen, bediend door minimensjes.

  2. zegt:

    Geweldig he! Ik kijk er al naar uit!

Reacties zijn gesloten.