De lotto…

Manlief slaat zoals elke morgen La Provence (de krant) open. Ik ben op dat moment nog in de keuken bezig met het ontbijt en leg onze eerste – plaatselijke – aardbeien van het jaar op een mooi bord. ‘Hey, we hebben gewonnen met de lotto,’ roept hij. En effectief, hij zwanst niet deze keer. Hij is nogal een plaagstok en grapjesmaker zie je. En we speelden al wel eens eerder op de Franse lotto maar winnen deden we nog nooit.

Hoeveel dikker onze portemonnee wordt zullen we pas later weten, dat we het gaan uitgeven staat vast. We overlopen een paar mogelijkheden en dromen hardop. Dat we later op de dag nog zullen moeten bijleggen om volop van onze aankoop te kunnen genieten maakt ons niet uit. Tja, met 2 juiste cijfers loop je niet ver hé. Het Belgisch pintje als dorstlesser na onze wandeling heeft ons in elk geval erg gesmaakt.

Wie het kleine niet eert…

DSCN8445

Een volgende keer hebben we misschien wél alle cijfers juist en kuisen we onze mond decadent af met échte euro’s in plaats van met deze leuke servietten. Nee hoor, daar droom ik echt niet van. Geld maakt niet gelukkig, maar wie zegt dat hij er niet graag net genoeg heeft die liegt.

Deze ook lezen?

One thought on “De lotto…

 1. Els

  mei 1, 2016 at 10:41am

  2 cijfers is inderdaad beter dan niks ;-). Ik kan ook echt dagdromen wat ik met zoveel geld zou doen… maar ja, geld maakt inderdaad niet gelukkig, maar het is wel makkelijk.

  • Auteur

   Nana

   mei 2, 2016 at 7:03am

   Zo is het Els.

 2. Ageeth Mooij

  april 28, 2016 at 12:50pm

  Naar mijn ervaring is dat een mannending, dat plagen en grapjes maken. Nou ja, elk voordeel…

  • Auteur

   Nana

   april 30, 2016 at 8:39am

   Hahaha, dat zou kunnen.

 3. Marthy

  april 28, 2016 at 12:22pm

  Tis goed dat ik uitleg kreeg over dat zwansen, anders had ik het niet begrepen.

  • Auteur

   Nana

   april 30, 2016 at 8:39am

   Hahaha, dat niet iedereen Antwerps verstaat is een mogelijkheid natuurlijk he Marty. 😉

Reacties gesloten.