citaten en gezegden Frankrijk gedachten lezen mijn familie Op een ander

Slurp!

Met volle teugen! Het leven smaakt goed. Daarom moet je het slurpen, als een kostbare wijn. Dan proef je beter en geniet je bewuster. (Uit: Slurp van Ilja Gort, een Nederlandse, in Frankrijk wonende, wijnboer/schrijver die je als Francofiel moét gelezen hebben!  ‘k Zet hier meteen de link naar zijn  leuke website slurp.nu ook bij)


Slurpen van het leven, dat is wat wij de voorbije 10 dagen deden en dan nog wel op een favoriete plek… in de Provence…

De Fransen klaagden steen en been want het weer was niet meteen zoals zij gewend zijn rond Pasen. Ja, ook wij waren de vorige jaren op onze eerste vakantie van het jaar telkens meer dan verwend met vroeg zomerweer. Maar hey, wie het kleine niet eert… we waren maar wat blij met het zonneke dat zich praktisch alle dagen liet zien en zo ‘s middags temperaturen prijsgaf tussen 14 en 17°c.  Zoals ik begrepen heb waren zelfs de 2 minder goede dagen nog beter dan wat er in België te krijgen viel. Slurpen deden we ja, écht met volle teugen… onze eerste zonvitaminen zijn binnen!

Dit lees je misschien ook graag...

5 Reacties

 1. Wat een fijne vakantiefoto's! Vooral veel blijven slurpen 🙂

 2. zegt:

  Wat een mooie foto's. Vooral die boompjes …

 3. zegt:

  ohhhhh héérlijk!!! zo te zien (en lezen!) hebben jullie genoten. Mooie foto's, nu lekker nagenieten 😉

 4. zegt:

  en je hebt die warmte uit de Provence naar hier meegebracht?<br />Bedankt, nanabee!!!<br /><br />:-)

 5. Ik heb een stukje gelezen over hem en zijn bevlogenheid in het nieuwe boekje van de ANWB, krijg gelijk zin in vakantie (lekker slurpen ook haha).

Reacties zijn gesloten.