Mega Toby en Mega Prinses hielden een dag vakantie bij Mega Opa en Mega Oma en aten er zelfs pannenkoeken met megakinnekessuiker.

21feb12.jpg

Na de middag stelden we hen een uitstap (die ze mochten kiezen uit het Krokuskriebelsaanbod) voor óf een cinemabezoek. Ze kozen het tweede.  Ik moet zeggen dat we geen spijt hadden van hun keuze. De gelaarsde kat, een megaleuke film in 3D. En weet je, dat was iets wat wij (en zij) nog nooit gedaan hadden ook. Score 9? Toen we nadien nog naar de supermarkt gingen heb ik even het kind in me losgelaten en samen met kleindochter hard door de gangen gelopen én er met haar (weliswaar kort, want oma ik vind dit wel geen mooi liedje) gedanst. Score 10 en 11 als dat mag?  Deze dingen lagen al ietske meer in de richting van waar ik met mijn oorspronkelijke plan naartoe wilde maar dat gegeven (vooral m.t.t. die laatste 2) heb ik wijselijk voor Mega Opa verzwegen.

Ook vandaag en morgen is het babysittijd maar dan op kleinstezoon en helaas zonder de hulp van opa. Tegen vrijdag zal ik megastrijkliggen (gisterenavond was het al televisiekijken met mijn ogen dicht) want dan is het megagenoeg geweest en neemt deze oma een megagrote rustpauze van een paar dagen!

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!