Na regen…

Komt zonneschijn natuurlijk hé. Beetje cliché, ‘k weet het maar bon, lees nog een beetje verder en je snapt het waarom van de titel. Het gezegde is letterlijk en figuurlijk te nemen, altijd en overal waar en de ene keer wat sneller dan de andere. Dat is ook ten huize Nanabee zo. De verdubbeling van de medicatie slaagt aan bij kleinzoon die ondertussen weer beter is. Voor de twee kleinsten heeft de dokter nieuwe medicijnen voorgeschreven die vast en zeker ook hun werk wel zullen doen. En ook al is de zon vandaag de grote afwezige aan de hemel, hier zal ze binnenshuis in elk geval schijnen. Er staan leuke dingen op het programma vandaag en morgen met toffe mensen maar dat is weer voer voor een latere post.

 

Dit gehaakt regenwolkje (ik maakte er een magneet van door aan de achterzijde magneettape te naaien) zat bij de wolkenpost die ik een poos geleden naar Els stuurde. Ik beloofde toen de werkbeschrijving ervan (die van het omhaakt kaartje stond al eerder hier) op de blog te plaatsen maar dat was zo’n beetje uit mijn gedachten gegaan. Sorry Els dat het zo lang duurde maar hier is ie dan:

Ik werk makkelijker met een patroon zoals ik het hierboven uittekende maar wie de voorkeur geeft aan de geschreven beschrijving kan die (in het Engels en Frans) op deze link vinden. Idem voor de regendruppels die onderaan de wolk bengelen. Het zonnetje is gewoon een magic ring met rondom vasten in meerdering en afgewerkt met een toer van *4 k, l in 3de k van pen, 1 k, 1v in volgende steek* en herhalen tot einde toer.

Deze ook lezen?

One thought on “Na regen…

 1. Billy

  maart 7, 2013 at 2:21pm

  laat het zonnetje maar schijnen in huis!<br /><br />Groetjes

 2. La FeMe en Spruiten

  maart 7, 2013 at 12:40pm

  Gelukkig dat ze weer opknappen, krijg jij ook weer wat meer lucht.<br /><br />Groetjes saskia

 3. Els04

  maart 7, 2013 at 11:04am

  Merci! En blij dat het al wat beter gaat met de kindjes!<br />Liefs Els

Reacties gesloten.