Niet afgesproken en toch hadden de oudste en middelste kleindochter en ik een soortgelijke outfit aan toen we op moederdag op de afgesproken plek aankwamen. Tot groot jolijt van de oudste die dat super vond. Tot drie keer toe hield ze haar kleedje tegen het mijne aan “Kijk hetzelfde!” Manlief maakte er stiekem deze foto van. Maar bon, daar gaat het eigenlijk niet over…Back to business. Hoe refereer ik op mijn blog naar de kids zonder hun privacy op te geven? Ik vond het een moeilijk op te lossen probleem. De oudste, de jongste, de kleinste, de grootste,… zo gaat dat nog allemaal maar hoe moet het met de twee middelste die praktisch even oud zijn? Ik kwam er niet uit. Tot opeens de middelste kleindochter (zie je, niet mooi zo hé) een tijdje terug de aanzet gaf tot de oplossing. Ze sprak de namen van broer, zus, neef en nichtje anders uit dan voorheen. Ik vond dat zo schattig dat ik besloot om ze te gebruiken in mijn blog om de kinderen beter te kunnen benoemen. Laat mij u voorstellen…

Lanke, 6,5 jaar. Gaat volgende week naar het eerste leerjaar. Is sinds gisteren zijn eerste melktand kwijt. Voetballer.
Jajien, 4,5 jaar. Prinses. Babbelaar.
Wowe, bijna 2,5 jaar. zusje van Lanke en Jajien. Aanbrenger van de oplossing. Oók prinses maar vooral poppenmama.
Poppe, 2 jaar. Is in alles een rappe behalve in praten. Hij zegt sinds deze week eindelijk mama. Op oma zal het nog wel effe wachten worden denk ik.
Linke, bijna 7 maanden, zusje van Poppe. Op één week tijd kan ze alleen zitten, kruipt ze rond als een paracommando en komt haar eerste tandje erdoor.

Schattige en eigenzinnige versie van hun namen vond ik. Ach, als ‘t kind maar een naam heeft hé. Het is in elk geval een mooie kroost die, al noemden ze Snot en Bibber, ik voor geen geld van wereld meer zou willen missen.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. gelukkig hebben wij er maar twee!<br /><br />;-)

  2. leuk diezelfde rokjes 🙂 <br />5 kindjes wat een gezellige boel.! Ik ben er ook 1 van de vijf :-)<br /><br />Fijne avond,, liefs, Ellen<br />ps ik zie dat je teller al over de 48 is ??

  3. Lief! En wat een goede smaak hebben jullie daar 🙂

Reacties zijn gesloten.

error: Content is protected !!