bloggen creatief lezen mijn familie

Take me home, i’m yours…

Tegenwoordig ben ik, net zoals vele andere dames, weer helemaal in het breien en haken geslagen. Zo heb ik bijvoorbeeld al enkele knuffels gemaakt…

allemaal beestjes hakentm700
Een uil voor één van onze jongens, en konijntjes voor de twee meisjes. Momenteel werk ik nog aan de plunje van een laatste beest en aan een freelance project (waarbij ik op dit moment nog niet helemaal zeker ben waar ik ga uitkomen) voor de toekomstige baby van onze dochter.

De creaties die er nadien nog van mijn haak- en breinaalden glijden zal ik allemaal weggeven, allez ja achterlaten is een beter woord. ‘t Worden gewoon allemaal giveaways.
Bookcrossing ken je waarschijnlijk al, wel er bestaat ook iets soortgelijks voor knuffels, The Toy Society. Bij een toy drop laat je ergens op straat een knuffel achter. De vinder mag het houden maar wordt wel verzocht dit in te geven op de site. Een heel mooi initiatief waaraan ik in de toekomst graag wil meewerken. Kindjes blij maken dat vindt iedereen toch leuk, nee? Hopelijk krijg ik een extra knuffeltje af voor de grote World Wide Christmas Toy Drop. Misschien ook iets voor jou?

Dit lees je misschien ook graag...