bloggen post

Triskaidekafobie?

Gebouwen zonder 13de verdieping, scholen zonder lokaal 13, vliegvelden zonder gate 13, zelfs Bill Gates heeft het want zijn Microsoft Office Suite gaat van versie 12 ineens naar 14. Ik heb het gelukkig niet. Blablabla denk je misschien, waar wil ze eigenlijk naartoe!?


Triskaidekafobie staat voor angst voor het nummer 13. Iedereen die meedeed met mijn give away kreeg een nummer toegewezen. Vervolgens liet ik de ‘random number generator’ de winnaar kiezen en dat werd… jawel… 13.

Zo kwam ik uit op… Home in Dekkersland. Proficiat mevrouw D! Mail je me even je adres aub dan gaat je goodie bag zo spoedig mogelijk op de post. Nogmaals bedankt aan alle anderen om mee te doen.

Dit lees je misschien ook graag...

4 Reacties

  1. Van harte voor de winnares, ik had je tas wel voorbij zien komen, had er nog op willen reageren dat ik hem iemand anders gunde. Oh wie weet heb ik dat wel gedaan ;). <br />Gelukkig geen negatieve gevoelens bij nummer 13, lig ook niet wakker van zwarte katten en loop heus wel onder een ladder door of iemand moet erop staan te zwiepen met een pot verf dan bedenk ik me :p hihihi. Knuff!

  2. super gefeliciteeerd voor Home in Dekkersland. haha, toen ik het kopje van dit stukje las, moest ik het wel (1)3 x herlezen. wat een woord zeg. en wat geweldig dat ze zelf voor zo&#39;n fobie een mooie naam hebben bedacht. hihi.<br />lieve bloggroetjes Pétra.

  3. ha ha wat een mooi toeval dan..staat 13 ook voor iets leuks<br />feliesss aan de winnaar en dank je wel voor de kans<br />liefs jenneke<br />http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  4. Joepie!!! Wat ongelofelijk leuk!!! En ach, altijd al gedacht dat 13 ergens ooit geluk moest brengen!!! De mail komt eraan!!!

Reacties zijn gesloten.