bloggen creatief lezen

Weggeefactie voor coole meiden…

Geven vind ik fijn, dat is geen nieuws meer. Regelmatig doe ik een weggeefactie en ik pik zelf graag al eens eentje mee op een ander. Lees maar verder, dan wordt alles duidelijk.

Een nieuwe giveaway dus. Het is, behalve de zwerfboeken, (veel te) lang geleden precies. Oh trouwens, het zwerfboek van maart, Balsem voor de vrouwenziel heeft ondertussen een nieuwe eigenaar. Geen idee bij wie het zit ook al hield ik het deze keer dicht bij huis (in de wachtkamer bij mijn kinesiste). Ik heb het boek graag gelezen en hoop dat de ontvanger er even veel plezier van zal hebben. Een echt meidenitem.

Net als een Tante Betsy jurk. Dat is ook voor coole meiden hé? In een ideale wereld mag daarbij ook nog een bijpassend make-uptasje met kralen. Of een gewaagde bikini. En je hond kan met je mee lopen in een jasje dat matcht met je jurk. En ja, dit kán allemaal van jou zijn! Lees nog maar even verder…

winactie april15tm

 

In diezelfde ideale wereld zijn het tasje, de bikini en hondenjasje al gemaakt. In de Tartelette Maison wereld zal je dat zelf moeten doen.

2015-04-10 09.05.48

2015-04-10 09.06.05

2015-04-10 09.06.14

Met het ‘Breihandboek voor coole meiden‘ dat je kan winnen is dit een makkie!

2015-04-10 09.05.06

In dit superleuk boek staat alles wat een beginnend breister moet weten. Natuurlijk zijn de (20!) tutorials ook geschikt voor de ervaren breister. Hoe richt ik een eigen breigroep op? Hoe vermijd ik fouten in mijn breiwerk? Allez ja, het is gewoon een boek die elke creatieve (brei)ziel in huis zou moeten hebben. Iets voor jou? Dan lees ik het graag in de reacties. Reclame op je eigen blog maken mag. 😉 De actie loopt tot 5 mei.

En ja, er is ook een Tante Betsy jurk te winnen. Niet hier maar bij Susan van het blog 365dagencreatief.

tante betsy geefactie

De Tante Betsy jurk is wel readymade. Eigenlijk doe ik mezelf nu ongelooflijk veel concurrentie aan want uiteraard wil ik deze jurk zelf ook graag winnen. Alleen, zo’n toffe weggever… dat moet je toch delen!?

Deze geefactie loopt nog tot 21 april. Ga maar snel kijken wat je moet doen om die Tante Betsy jurk misschien de jouwe te maken!

 

 

Dit lees je misschien ook graag...

1 Reactie

  1. Oh wat liefff hihihi ja ik ken het gevoel, zo’n mega gave actie delen terwijl je natuurlijk hoopt dat er zo weinig mogelijk mensen mee doen zodat je meer kansen maakt.
    Maar er gaat een extra briefje in de pot, bij deze ;). Dus nu al drie keer je naam in de pot…een omdat je meedoet, tweede omdat je regelmatig reageert en de derde omdat je deze mega gave actie deelt. Tante Betsy en ik zijn je dankbaar daarvoor :D.

    Ik ga jouw coole weggeef actie overslaan, want handwerken zit niet in mijn vingers ;).

    Dikke knuffels!

Reacties zijn gesloten.