bloggen creatief Frankrijk met vrienden post

Zonder waarschuwing…

Giveaways zijn super en een perfecte manier om andere bloggers een plezier te doen of mekaar beter te leren kennen maar ‘t is niet iets wat op Facebook thuishoort vind ik zelf. Daar gaat de laatste weken volgend bericht de ronde: “De eerste vijf personen die op deze status reageren, krijgen van mij, ergens in de loop van dit jaar, een willekeurig presentje: mogelijk gebakken lekkers, een welgemeend persoonlijk briefje of kaartje, een creatief hebbedingetje. Zonder enige waarschuwing en wanneer ik er toevallig zin in heb. Het addertje? Dezelfde vijf mensen moeten dit zelfde aanbod op hun muur zetten. 😉 Ik deed het vorig jaar al, dus ik weet dat het fijn is om te doen! Ben benieuwd naar de reacties op dit berichtje. Positieve energie rond laten vloeien daar worden we allemaal warmer van vanbinnen! ?”

Nee, ik heb er niet op gereageerd en nee, ik zal het ook niet op mijn eigen wall zetten. Weet je waarom niet? Mijn vriendenlijst op Facebook zijn stuk voor stuk mensen die ik persoonlijk ken. Mensen die niet zouden moeten vragen om een presentje of een welgemeend kaartje of hebbedingetje.
Zo kreeg mijn vriendin en haar man vorige week post via de duimdienst van Roerend goed, ging voor een paar andere vriendinnen een volgeschreven kaart op de post en voor nog een andere een heel pakket. Ik kwam namelijk deze leuke stickers tegen in de Action shop. Als je dan toevallig iemand weet die verzot is op Parijs en de Eiffeltoren is twijfelen geen optie hé. Nog even een begeleidend kaartje gemaakt en hup de post op…

Zij krijgen dit allemaal zomaar zonder enige waarschuwing, gewoon omdat ik er toevallig zin in had. Gewoon omdat we vrienden zijn.

Dit lees je misschien ook graag...

4 Reacties

  1. zegt:

    Wat lief!

  2. Ja dat is gewoon hartstikke leuk en echt gr marloeskreatief

  3. jouw initiatief is veel origineler dan zo'n georkestreerd "weggeef"-stokje

  4. Lief!

Reacties zijn gesloten.