A la maison creatief diy En Français kringwinkel enzo mijn huis Tips

Dag van de kringwinkel, 2 voor de prijs van 1 ~ 2 pour le prix d’un

Morgen 15 oktober is het weer zover, dag van de kringwinkel. Ik zie je al denken… ‘Is dat nu zo speciaal? Je kan toch alle dagen langs de kringwinkel als je dat wil.’ Uiteraard, maar toch is die dag een extra reden om eens te gaan piepen. In alle winkels worden speciale acties gehouden. De ene doet een modeshow, 1 + 1 gratis, stylingadvies, extra mooie boeken, country life, zwart wit, retro en vintage,… Kijk even op dekringwinkel.be (of die van je gebruikelijke winkel) en ontdek. Of bezoek eens eentje waar je nog nooit kwam. Wie weet wat voor verrassingen die voor je in petto hebben.

Oh en kijk even verder dan je neus lang is. Iets waar je op het eerste zicht aan twijfelt kan misschien wel een winnaar worden. Neem nu dit kussentje…

img_20161010_175300

Ik ben een eeuwige twijfelaar. Bwa, een rode tekening. Dat gebruik ik enkel rond de kerstdagen. Wel een super leuke tekst. Mja, Engels. Moest dat nu in ‘t Frans zijn. Mmm, dat linnen stofje is wel heel leuk. Zo gaat het er dan aan toe in mijn hoofd hé. Ja, zelfs al kost het bijna niks. Tot ik dan op een idee kom….

Een kussen heeft twee kanten. Je ziet er maar één als het in de zetel ligt. Oké, de rode tekst leg ik rond de kerstdagen en de achterkant… ha gewoon de rest van het jaar natuurlijk!

img_20161010_175033

Stempelen, even strijken om te fixeren en klaar. 2 kussens voor de prijs van 1 en hélemaal mijn smaak. Bingo!

Relooker un coussin facilement.

On voit qu’une côté du coussin. Alors, pourquoi pas relooker l’arrière? On a besoin d’une housse de coussin, de la peinture pour tissu et des tampons alphabet. Tamponnez des mots que vous aimez, laissez sécher et fixer en repassant. Et voilà, un coussin customisé. 2 pour le prix d’un! Demain c’est le jour du dépôt vente (chez nous ‘kringwinkel’). J’espère d’y aller. Je partage toutes mes trouvailles avec vous. Promis!

Zelf hoop ik minstens even langs mijn favoriete kringwinkel te kunnen morgen. Als het me lukt en er valt kringloopgeluk te rapen dan lezen jullie er vast nog over. Wordt weer vervolgd!

 

 

Dit lees je misschien ook graag...

9 Reacties

 1. Wat een goed idee wat een top resultaat ook! 🙂

 2. Er staat hier een doos vol om naar de kringloop te brengen. Benieuwd waar ik dan weer mee thuiskom.

  1. Nana zegt:

   😄 Ja zo gaat dat dan hé. Volle doos inleveren, halve doos nieuw spul mee naar huis. Succes! 😋

 3. Geluk zit aan de achterkant van een kussen <3

  1. Nana zegt:

   😅 Da’s een goeie! 😘

 4. Wat een leuk idee, daar kunnen de Nederlandse kringloopwinkels een voorbeeld aan nemen! Veel shopplezier!

  1. Nana zegt:

   Misschien doen die dat ook wel. 😎

 5. Wat een goed idee! Grappig om te horen hoe jij ook over kringwinkelaankopen twijfelt, net zoals mensen over nieuwe spullen kunnen twijfelen.

  1. Nana zegt:

   Ja toch wel hoor Anita. Er staat geen rem op als je dat niet doet en dat wordt dan uiteindelijk ook een probleem, zowel in huis als in je geldbeugel. 😉

Reacties zijn gesloten.