wedstrijd ensor
creatief Tips woord in beeld

De Nationale Expo, editie Ensor

Ik doe mee aan De Nationale Expo, een wedstrijd van museumPASSmusées en VRT in KBR, de Koninklijke Bibliotheek van België. Dankzij jouw stem kan mijn kunstwerk een plek veroveren in het museum. Geef jij mij een duwtje in de rug?

De derde editie is van start gegaan: editie Ensor. De Nationale Expo is een project van museumpas en VRT in KBR, het museum van de Koninklijke Bibliotheek van België. Samen gaan we op zoek naar verborgen talent in de beeldende kunsten: van schilderkunst tot keramiek, van tekenkunst tot mixed media. Niet alleen volwassenen, maar ook creatieve kinderen en jongeren kunnen meedoen. Wie wint, krijgt een plek in KBR in het hartje van Brussel. Ik doe dus ook mee, met een collage geïnspireerd op Ensor natuurlijk.

Ensor forever.

Ik noemde het “Ensor forever”. Een kunstwerk van Ensor is tijdloos. Kijken naar zijn werk laat je de mogelijkheid om even stil te staan. Een on/off space als het ware. Dit wilde ik weergeven in mijn collage. Hopelijk vinden jullie ook dat dit gelukt is.

Stemmen

De volledige collage is te bekijken op de website waar je ook je stem kan uitbrengen: https://nationaleexpo.museumpas.be/project/42181.

Alvast bedankt!

Dit lees je misschien ook graag...