citaten en gezegden creatief diy gedachten kringwinkel enzo mijn huis

Dilemma…

‘t Moet niet altijd over eten gaan hé dus laat ik het even hebben over mijn meest recent haakwerk(je). In de kringloop vond ik een lapje dat ik omhaakte tot een hoes voor mijn tablet. Heel simpel, dacht ik. Not! Ge weet wel waarom… ikke, twijfelgeval eerste klas. Het gehaakte randje tot daar aan toe. Zelfs de kleur was snel gekozen maar dan… de afwerking. Twee witte knoopjes of beter de rode, drie rode bling bling bloemetjes, een zelfgemaakte bloem uit fimo, een blauw lintje met witte bloemen of een zelfgemaakte fimoparel als knoop?

© Lifeislikeapie

 
 
Mijn eerste gedacht was, ‘k neem de twee witte knoopjes. De reden daarvoor is dat ik naast twijfelaar ook iemand ben die graag dingen veranderd. Ik zou er niet van verschieten als ik binnen een paar maanden dat roze randje beu ben. De witte knoopjes laten dan de weg volledig vrij om eender welke kleur te kiezen voor een ander. Verstandige keuze zo op het eerste zicht, ma-h-aar ‘k vind het eigenlijk een beetje saai zo enkel wit en roze. Dilemma dus en bij deze meteen de vraag… wat zou jij kiezen?
 
 
Volgende citaten brengen twijfelaars toch enige troost…
 
De enige zekerheid die ik heb is dat ik aan alles twijfel. Francis Bacon
Door te twijfelen komen we de waarheid te weten. Cicero
Het probleem van de mensen is dat de dommen zelfverzekerd zijn en de verstandigen met twijfels vervuld. Bertrand Russell

Dit lees je misschien ook graag...

9 Reacties

 1. Wat super origineel gemaakt en bedacht vind die bloemen ook echt super

 2. Weer heel origineel gevonden! Ik ga voor de 3 bloemknoopjes! De eerste indruk is altijd juist. Want begin je te twijfelen dan kies je voor iets anders en achteraf heb je dan spijt dat je niet voor je eerste bent gegaan. Is meestal zo, niet???

 3. Ik zou kiezen voor het lintje. Wel leuk gevonden om het te gebruiken als tablethoes!

 4. zegt:

  Oh.. wat een moeilijke! 😀 Hier ook zo'n twijfelaar.. Mooi hoesje, dat sowiezo, maar ik blijf maar kijken naar dat labeltje…

 5. het licht blauwe lintje/labeltje !<br />zeker weten ! :-)<br />http://ietsiepietsiekitschie.blogspot.nl/

 6. drie rode bling bling bloemetjes, zonder twijfel! Hoewel die … ;°)<br />

 7. het middelste 🙂

 8. Ik zou de fimo bloem kiezen. Lekker leuk.

 9. Ik ga voor de 3 rode bling bling bloemetjes, mooie hoes trouwens.<br />Groeten,<br />Martine

Reacties zijn gesloten.