Dilemma…

‘t Moet niet altijd over eten gaan hé dus laat ik het even hebben over mijn meest recent haakwerk(je). In de kringloop vond ik een lapje dat ik omhaakte tot een hoes voor mijn tablet. Heel simpel, dacht ik. Not! Ge weet wel waarom… ikke, twijfelgeval eerste klas. Het gehaakte randje tot daar aan toe. Zelfs de kleur was snel gekozen maar dan… de afwerking. Twee witte knoopjes of beter de rode, drie rode bling bling bloemetjes, een zelfgemaakte bloem uit fimo, een blauw lintje met witte bloemen of een zelfgemaakte fimoparel als knoop?

Mijn eerste gedacht was, ‘k neem de twee witte knoopjes. De reden daarvoor is dat ik naast twijfelaar ook iemand ben die graag dingen veranderd. Ik zou er niet van verschieten als ik binnen een paar maanden dat roze randje beu ben. De witte knoopjes laten dan de weg volledig vrij om eender welke kleur te kiezen voor een ander. Verstandige keuze zo op het eerste zicht, ma-h-aar ‘k vind het eigenlijk een beetje saai zo enkel wit en roze. Dilemma dus en bij deze meteen de vraag… wat zou jij kiezen?
Volgende citaten brengen twijfelaars toch enige troost…

De enige zekerheid die ik heb is dat ik aan alles twijfel. Francis Bacon
Door te twijfelen komen we de waarheid te weten. Cicero
Het probleem van de mensen is dat de dommen zelfverzekerd zijn en de verstandigen met twijfels vervuld. Bertrand Russell

Deze ook lezen?

One thought on “Dilemma…

 1. Marloes Kreatief

  februari 28, 2013 at 7:00pm

  Wat super origineel gemaakt en bedacht vind die bloemen ook echt super

 2. LYDELA

  februari 28, 2013 at 11:54am

  Weer heel origineel gevonden! Ik ga voor de 3 bloemknoopjes! De eerste indruk is altijd juist. Want begin je te twijfelen dan kies je voor iets anders en achteraf heb je dan spijt dat je niet voor je eerste bent gegaan. Is meestal zo, niet???

 3. Miss Creatuurtje

  februari 28, 2013 at 8:58am

  Ik zou kiezen voor het lintje. Wel leuk gevonden om het te gebruiken als tablethoes!

 4. Mim

  februari 27, 2013 at 8:48pm

  Oh.. wat een moeilijke! 😀 Hier ook zo'n twijfelaar.. Mooi hoesje, dat sowiezo, maar ik blijf maar kijken naar dat labeltje…

 5. oma moetje

  februari 27, 2013 at 3:47pm

  drie rode bling bling bloemetjes, zonder twijfel! Hoewel die … ;°)<br />

 6. Nuendan

  februari 27, 2013 at 12:16pm

  Ik zou de fimo bloem kiezen. Lekker leuk.

 7. Martine

  februari 27, 2013 at 10:20am

  Ik ga voor de 3 rode bling bling bloemetjes, mooie hoes trouwens.<br />Groeten,<br />Martine

Reacties gesloten.