Een week vroeger dan voorzien, op een moment dat iedereen een volle agenda heeft en er griep in huis hangt, besloot onze kleine meid dat het tijd werd om zich aan de wereld te tonen…

lindetm

Tja, een baby houdt met zulke dingen geen rekening hé. We hadden het ons helemaal anders voorgesteld, de geboorte van ons 5de (en waarschijnlijk laatste) kleinkind. Elk van onze kleinkindjes zagen we een paar uurtjes na de geboorte maar omdat we oppassen op grote broer die ziek is en ze ‘s avonds geboren is heb ik haar nog maar alleen gezien op foto. Oh ja, én haar horen huilen. Leve de gsm! Als de koorts van broer onder controle is kunnen we haar vandaag hopelijk voor het eerst in onze armen houden. Ik kan niet wachten, daar hoeft geen tekeningske bij zeker!? We zijn in elk geval zeer trots op onze kleine meid én op onze dochter  en schoonzoon natuurlijk.

De derde kleur van het babydekentje en andere spulletjes die ik haakte is dus…

DSCN8294tm700
 

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

 1. Dit bericht heb ik gemist! Toch nog een dikke proficiat hoor me die kleine meid!

 2. Bedankt iedereen voor de wensen!

 3. Hiep hiep hoera voor oma! En mama en papa natuurlijk. Oei, en opa bijna vergeten. Ze lijkt al helemaal op haar oma (een kleintje en fijntje ;°))

  1. Hahaha, slijmbal! 😉

 4. Ooooooh, 't is marsepeineke! Wat een schoontje, dat wordt zeker oma's oogappel!

 5. wat een mooi poppetje. Hoop dat je haar snel kunt knuffelen!<br /><br />liefs Saskia

 6. ook hier gefeliciteerd, Nanabee!<br />Het is écht een wolkje van een kleindochter!

 7. Oh, tof!!! Dikke proficiat aan jullie allemaal! En beterschap aan broer!<br />Liefs Els

 8. Gefeliciteerd, oma! Alles ok met de dochter. Het ziet er weer een schatje uit. De vrouwen hebben de overhand nu, als jullie samenkomen, hé Ben toch juist hé? Geniet van de jonge momenten!

 9. Wat een plaatje! Gefeliciteerd!!! <br />Heerlijk hoor, zo&#39;n kleine drup te zien *smelt. Kan me voorstellen dat je niet kan wachten haar in je armen te kunnen wiegen. <br />Veel beterschap voor grote broer.

 10. Oh wat een liefie ,en wat een wonder weer hoop dat je er snel in de armen sluit ,en hoe heet ze lieve groet marloeskratief

 11. Wat een dotje! Is alles goed gegaan? geniet er van! Ik kan mij die mooie momenten als tante nog goed herinneren, geweldig! Zo een klein mensje. Geniet er van!

Reacties zijn gesloten.

error: Content is protected !!