Geboren!!!

Een week vroeger dan voorzien, op een moment dat iedereen een volle agenda heeft en er griep in huis hangt, besloot onze kleine meid dat het tijd werd om zich aan de wereld te tonen…

 lindetm

Tja, een baby houdt met zulke dingen geen rekening hé. We hadden het ons helemaal anders voorgesteld, de geboorte van ons 5de (en waarschijnlijk laatste) kleinkind. Elk van onze kleinkindjes zagen we een paar uurtjes na de geboorte maar omdat we oppassen op grote broer die ziek is en ze ‘s avonds geboren is heb ik haar nog maar alleen gezien op foto. Oh ja, én haar horen huilen. Leve de gsm! Als de koorts van broer onder controle is kunnen we haar vandaag hopelijk voor het eerst in onze armen houden. Ik kan niet wachten, daar hoeft geen tekeningske bij zeker!? We zijn in elk geval zeer trots op onze kleine meid én op onze dochter  en schoonzoon natuurlijk.

De derde kleur van het babydekentje en andere spulletjes die ik haakte is dus…

 DSCN8294tm700

 

 

Deze ook lezen?

One thought on “Geboren!!!

 1. Nanabee

  februari 15, 2013 at 11:09am

  Bedankt iedereen voor de wensen!

 2. oma-moetje

  februari 6, 2013 at 9:22pm

  Hiep hiep hoera voor oma! En mama en papa natuurlijk. Oei, en opa bijna vergeten. Ze lijkt al helemaal op haar oma (een kleintje en fijntje ;°))

 3. Jientje

  februari 6, 2013 at 6:57am

  Ooooooh, 't is marsepeineke! Wat een schoontje, dat wordt zeker oma's oogappel!

 4. La FeMe en Spruiten

  februari 5, 2013 at 9:54pm

  wat een mooi poppetje. Hoop dat je haar snel kunt knuffelen!<br /><br />liefs Saskia

 5. Billy

  februari 5, 2013 at 8:16pm

  ook hier gefeliciteerd, Nanabee!<br />Het is écht een wolkje van een kleindochter!

 6. Els04

  februari 5, 2013 at 2:59pm

  Oh, tof!!! Dikke proficiat aan jullie allemaal! En beterschap aan broer!<br />Liefs Els

 7. LYDELA

  februari 5, 2013 at 10:33am

  Gefeliciteerd, oma! Alles ok met de dochter. Het ziet er weer een schatje uit. De vrouwen hebben de overhand nu, als jullie samenkomen, hé Ben toch juist hé? Geniet van de jonge momenten!

 8. Mim

  februari 5, 2013 at 9:18am

  Wat een plaatje! Gefeliciteerd!!! <br />Heerlijk hoor, zo'n kleine drup te zien *smelt. Kan me voorstellen dat je niet kan wachten haar in je armen te kunnen wiegen. <br />Veel beterschap voor grote broer.

 9. Marloes Kreatief

  februari 5, 2013 at 8:40am

  Oh wat een liefie ,en wat een wonder weer hoop dat je er snel in de armen sluit ,en hoe heet ze lieve groet marloeskratief

 10. Mycupoflatte

  februari 5, 2013 at 8:12am

  Wat een dotje! Is alles goed gegaan? geniet er van! Ik kan mij die mooie momenten als tante nog goed herinneren, geweldig! Zo een klein mensje. Geniet er van!

Reacties gesloten.