creatief lezen mijn huis Op een ander post

Go with the Flow…

Al bezig met vakantieplannen? vraagt het kaartje van vandaag  Awel, eigenlijk wel ja. Eens nieuwjaar voorbij kriebelt en jeukt het naar zon en vakantie maar ‘k zal toch nog efkes geduld moeten hebben. Oh ja sorry het kaartje, dát is van de 365 dagen kalender van Flow magazine natuurlijk. ‘k Wilde hem dit jaar eindelijk eens tegen de muur achter mijn bureau hebben. Her en der was ik al mooie en vooral kleurrijke creaties tegengekomen maar dat zou in ons interieur (beige, wit, grijs, zwart en taupe) absoluut niet passen. En zie, wanhoop nooit, donderdag brandde ook hier de lamp. ‘k Zou hem niet als maand- of jaar- maar als dagkalender gebruiken en maken met dit overschotje hout…

dat dit werd…

 
Elke dag van de week heeft zijn plaats (de zondag mag er wat uitspringen) onder een mini wasspeld (vastgeplakt met dubbelzijdige tape) met daarbovenop een, hoe kan het ook anders, hartje. Op maandag zal ik de kaartjes vervangen voor die van de nieuwe week. Tot ze aan de beurt zijn liggen die trouwens op mijn bureau te wachten, hoera hoera, netjes en perfect passend in een vakje van mijn notabladhouder.
 

Dit lees je misschien ook graag...

6 Reacties

 1. Anonymous zegt:

  Dit is de mooiste uitvoering die ik ooit voorbij zag komen.<br />Zo leuk, daar word ik weer helemaal blij van.<br />Top! Veel plezier ervan.

  1. Bedankt voor het compliment! 🙂

 2. zegt:

  Wow geweldig chic! Bij mij hangt hij op de wc, aan een ring van de Dille en Kamille en met een roze bloemkes zuignap 🙂

  1. Zal ook wel mooi zijn. 🙂

 3. Dat ziet er leuk uit! Doet me er aan herinneren dat ik ook nog wat te vouwen, scheuren en verzamelen heb! ;o)

  1. Hahaha, ja kruipt wel wat tijd in maar &#39;t loont de moeite hé.

Reacties zijn gesloten.