creatief kringwinkel enzo

In de leer…

Als alles verloopt zoals gepland en de kleinkindjes die zijn blijven logeren op tijd werden opgehaald staat vandaag ‘creatief met fimo’ op de agenda en ben ik daarvoor op dit eigenste moment in de leer bij gevorderden in het verre West Vlaanderen. In veel dingen die ik doe ben ik autodidact en dat is voor prutsen met fimo niet anders. Een absoluut bleuke dus. Wat op zich weer betekent dat wat we ook gaan leren altijd een meerwaarde zal zijn.
Mijn eigen laatste creatie is simpel maar toch met een vrolijke toets. Een rechthoekig blokje versierd met twee bling bling bloemen. Bloemetjes die ik ooit in de kringloop kocht aan 30 cent (voor een vol zakje!) voor je-weet-nooit-wat-ik-ermee-kan. Ssst, eerlijk is eerlijk, ze plakken er eigenlijk op om luchtbelletjes te verstoppen maar hou dat stil hé. Al bij al vind ik zo ook wel mooi(er) geworden. Om de kleuren te blenden gebruikte ik voor het eerst de pastamachine die ik onlangs kado kreeg. Volgende keer moet ik meerdere kleuren met elkaar mengen om een nog uitdrukkelijker resultaat te krijgen dat was al snel duidelijk. Tja, alle begin is moeilijk…

© Lifeislikeapie

 

Dit lees je misschien ook graag...

4 Reacties

  1. Vandaag was jij de gevorderde en ikke het bleuke zenne!

  2. wel al heel mooi hoor!!!!

  3. Ik vind het heel mooi! En nu nog het gepaste ensemble erbij en je bent weer voor door een ringetje te halen 🙂 zo zeggen ze dat toch, hé<br />Simpel, maar heel mooi.

Reacties zijn gesloten.