creatief kringwinkel enzo mijn huis

Just for me…

Met mijn drukke agenda van deze week in gedachten verwende ik mezelf maandag al met een bosje witte rozen en maakte ik wat tijd om mijn laatste halsketting afgewerkt te krijgen…

 
De parels zijn gemaakt volgens deze techniek. Laat je niet afschrikken door de Russische tutorial want de foto’s alleen zijn duidelijk genoeg. Zelfs een beginneling als ik kan er weg mee, dat zegt genoeg, toch!? Ik combineerde met een bloem die ik maakte met de overschot van de fimo en reeg alles met platte beige houten kralen aan elkaar.
 
De bloemen staan trouwens mooi te wezen in een porseleinen – Alfred Meakin, Springwood – karaf (met klassiek bladmotief uit midden jaren 70) die ik een paar maanden terug in de kringloop kocht. Och ja en dat zilverkleurig hartendoosje van de eerste foto is een recent kringl(k)oopje en staat op mijn bureau. Tijdens knip- en plakwerk gaat het deksel eraf en gebruik ik het als afvalbakje.

Dit lees je misschien ook graag...

8 Reacties

  1. Wat een mooie ketting Nanabee. en jezelf lekker verwennen…..groot gelijk heb je.<br /><br />groetjes Saskia

  2. Geweldig om jezelf zo van tijd tot tijd te verwennen.<br /><br />Prachtige parel trouwens!

  3. Ik ben bij jou terecht gekomen via Els04, ik denk dat ik blijf plakken 🙂 Mooie foto&#39;s én ketting hoor

  4. schone witte rozen, Nanabee<br />En lekker creatief bezig geweest, en kunnen pronken met het resultaat!

  5. Wow wat goed gedaan zeg die ketting! Heerlijk om bloemen in huis te halen &amp; icm kringloopwinkeltje helemaal tof! Geniet!

  6. Wat een mooie ketting zeg! Knap, zeker die grote bloem erin!

  7. mooi!

  8. Je kettingh is heel mooi geworden! Ik ga me ook een keer zetten, eerst wat experimenteren met bloemen, dan vernissen, rijgen … the works! Dat idee van dat afvaldoosje ga ik onthouden!<br />

Reacties zijn gesloten.