creatief kleine kindjes worden groot mijn huis

Naar bed, naar bed…

6 maanden na kleinzoon slaapt ook kleindochter nu in een groot bed. Onderaan de hoogslaper die hij kreeg is nu een plaatsje gemaakt voor haar. Ze slaapt er graag en blijft ook mooi liggen als ze wakker is. Een opluchting!

Maar broer heeft ondertussen zo’n mooie tent over zijn bed gekregen en daar is zij ook gek op. Onderaan slapen heeft zo zijn beperkingen natuurlijk maar daar heeft deze oma een mouw aangepast. Ik beloofde zus een huisje. Uren was ik bezig met het opnaaien van strikjes op het gordijn voor rondom het bed.

Kleine zus mocht niet achterblijven en daarom maakte ik voor het park waar zij voorlopig nog in slaapt een hemeltje van de overgebleven stof.

Ze hebben het nog niet gezien maar ik ben er zeker van dat iedereen happy zal zijn. Nu nog wachten tot de nieuwe chauffages geplaatst zijn en dan kunnen de kindjes verhuizen naar de grotere kamer. Tja, er moet nóg een boeleke bij hé! De kleinere kamer waar ze nu in slapen wordt speelkamer voor hen en logeerkamer voor hun ouders en/of andere gasten. En zo blijft een mens bezig in huis.

Dit lees je misschien ook graag...