Waar was ik gebleven?

Oeps da’s vanachter. Wel kant en tegelijk de verkeerde kant. Veel ga je zo niet te zien krijgen…

Zo, dat is al wat beter.

Volgens mijn recentelijk zelfgemaakte bladwijzer (Bladwijzers kom ik altijd tekort dus besloot ik er eens ene te naaien. Hij kreeg de naam Schele Vanderlinden) ben ik aan pagina 92 (van dit boek).
Een paar weken geleden gemaakt uit een stukje stof van een kussensloop die ik nog had liggen. Rood met beige bollen. Binnenin zit een overschotje molton (dat je normaal onder een tafelkleed legt als antislip, wij noemen dat een bulgon) voor de stevigheid. Een kanten lint en wat houten knopen (van de kringwinkel) maken het geheel af.

Deze ook lezen?

One thought on “Waar was ik gebleven?

 1. Life is like a pie

  november 4, 2013 at 12:54pm

  @Billy: Nee hoor, het zijn redelijk platte knopen. Je moet er natuurlijk geen maand een stapel andere zware boeken bovenopleggen want heb je misschien wel prijs.:-)

 2. Susan van der Zwaag - Sondeyker

  oktober 15, 2013 at 12:05pm

  Hihihi wat leuk gemaakt! Ennuh die nacht van de zwarte kat lijkt me ook heel bijzonder. Heel veel wandelplezier gewenst die nacht!

 3. Krek wak wou

  oktober 7, 2013 at 6:15pm

  Ik ken Schele niet…..maar zeker leuk gemaakt die bladwijzer!<br />Veel leesplezier!<br />X Nicole

 4. pixie miks a lot

  oktober 7, 2013 at 7:16am

  Schele? Ah ja, nu zie ik het 🙂 Goed gevonden…en mooi gemaakt.<br />Zouden ze die kennen in Nederland? En een bladwijzer waar je pak aan hebt, die geraak je ook niet zo snel kwijt.

 5. Billy

  oktober 6, 2013 at 7:59pm

  maken die knopen dan geen diepe gaten in je bladeren?

Reacties gesloten.