creatief kleine kindjes worden groot kringwinkel enzo mijn huis

Zelf maken, eenhoorn uitnodiging

Met haar vorige verjaardag vroeg ze of ik de uitnodiging voor haar kinderfeestje wilde maken, thema: een eenhoorn want daarvan was en is ze grote fan. Met wat blingbling liefst.

Maar ja, dat sprak voor zich. Ooit al een saaie unicorn gezien? Ik keek even in mijn creadozen. Daarin zitten veel kringloopkoopjes. Je weet wel, van dat “ge weet nooit waarvoor ik het kan gebruiken spul”. Ik sprokkelde mijn materiaal bij elkaar en ging aan de slag.

Nu, al onze meisjes zijn nog altijd gek op eenhoorns. Dat is ook in ons huis zichtbaar. Als ze tekenen is dat 9 keer op 10 een unicorn of tenminste een paard.

Schattig toch. Jongste kleindochter wordt volgende week 6. Dit jaar wilde ze graag weer iets met eenhoorns. Of nee, toch maar met regenbogen. Jammer genoeg wist mama nog niet van haar bestelling. Voor ik er aan kon beginnen had zij helaas al, heel toevallig want spotgoedkoop in de solden, uitnodigingen gekocht in de winkel. Twee keer raden… met eenhoorns natuurlijk.

Het vintage behangpapier op de foto is een kringloopkoopje van bij Opnieuw & Co. Voor het totale beeld van deze muur klik je hier. Op zo’n rol zitten heel wat metertjes papier. Genoeg om een paar andere creatieve dingen mee te realiseren.
Misschien vind ik er binnenkort meer. Op 9 maart organiseren de kringwinkels in Vlaanderen namelijk weer hun jaarlijkse retrodag. Ja hoor, die datum staat hier al een poos op de agenda!

Klik voor meer creatief met kringloopkoopjes of vintage items. 

Dit lees je misschien ook graag...

1 Reactie

  1. Fijn, dat je voor/met iemand op deze manier creatief kan zijn!

Reacties zijn gesloten.