… heeft zijn kruisje.

 

Het onze was verleden week een beetje zwaar om dragen. Ach zwaar gaat ook natuurlijk. Voor elk probleem is een oplossing, al is de ene al wat positiever dan de andere. Sommige dingen losten zichzelf op en andere zullen nog een paar weken/maanden aanslepen vrees ik. Kleinzoon is bijna terug “de oude”. Enkel een vieze hoest heeft hij nog overgehouden van het ziek zijn. Straks ga ik hem van de crèche halen en blijft hij hier tot zijn mama hem na haar late shift komt halen. Bedankt hé Sint om nog wat in de buurt te blijven. Het belooft weer een drukke week te worden dus het voorbije weekend tekende ik hier “niet thuis” en bleef het pcke aan de kant. Rusten en ons huis voorzien van kerstversiering daar hield ik me wel mee bezig. Hier en daar ontbreekt nog wat en dus zal ik op zoek moeten gaan naar wat kleinigheden. Daar zie ik eigenlijk wel een beetje tegenop want ik heb een hekel aan drukte en druk is het dezer dagen in de winkelstraten.
Er werd verleden week ook wel wat goed nieuws gebracht maar dat leek toen zo onbelangrijk.We kregen een goedkeuring van de gemeente voor onze leibomen en donderdag beginnen ze aan onze veranda (vier weken vroeger dan voorzien).

Feeling blue, het is de laatste tijd niet anders. Ik zag echt op tegen deze maandag hoor. Vraag me af wat deze week zal brengen. In elk geval al zeker een paar leuke, hopelijk niet te stressvolle, vooruitzichten. Gelukkig heb ik geen glazen bol.

Aanbevolen artikelen