Wel het was een zeer gevuld weekend want bloggen heb ik amper kunnen doen. Zaterdagmorgen met onze hond naar de kapper in Holland. Terwijl hij daar was maakten wij een ommetje naar Axel. Foto’s daarvan volgen zeker. Is het niet op deze blog dan wel op mijn fotoblog. (Al
geweest trouwens? Niet Axel hé maar mijn andere blog. Doen!) In de namiddag nog een wandeling met de hond en dan naar ons ma voor een bbq’ke. Zondagmorgen werden we bij onze dochter verwacht om te brunchen. Het was haar beurt voor de maandelijkse familiebrunch. Het is altijd improviseren op haar dakappartementje maar het lukt. Nu er een baby bij is in de familie wordt het wel krap. Wat een gerief moet je dan altijd meesleuren hé! In de late namiddag, als de zon al wat milder was, maakten mijn ventje en ik nog een kleine fietstocht door ons eigen dorp. We vonden zelfs nog een nieuw cafeetje met een heel mooi terras, zeer landelijk gelegen in de bossen, waar ze een kaart hebben met bieren waar we nog nooit van hoorden. Dat onze zomerse fietstochtjes regelmatig in die richting zullen gaan begrijp je wel hé.

Bij terugkomst de tijd genomen om in mijn boek te lezen. (Het poppenhuis van Fay Weldon) Ik lees veel te weinig de laatste tijd. Altijd maar bloggen hé. Waar gaat het naartoe!? Gisterenavond zag ik nog een stukje van een reportage over de abdij van Westvleteren. Zelfs daar is de pc een niet-meer-weg- te-denken-item geworden. De abt die een week in afzondering gaat in een huisje achterin de tuin, keert drie keer per week terug naar de abdij om zijn mails na te kijken. “Als ik dat niet doe weet ik dat ik niet over de lijst met te beantwoorden mails zal kunnen kijken en dat maakt me al vooraf nerveus”, zegt hij zelf. Hoe erg is het met de mensheid gesteld hé!

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!