kringwinkel enzo mijn huis

Oproep, zoekertje…

Wie niet waagt niet wint denk ik maar, vandaar dit postje. Jaren al zoek ik naar onderstaand bestek uit mijn kinderjaren. Het werd gemaakt in de jaren 60 vermoed ik, in de handvaten is zwarte bakeliet verwerkt.

Wij gingen dikwijls met de tent op vakantie en ik herinner me nog de lelijke oud-roze bakelieten bordenset (gelukkig allemaal al in de bordenhemel) dat we toen gebruikten samen met het bestek. Toen we niet meer naar camping gingen gebruikte ik lepel en vork voor dagelijks gebruik. Toen ik huwde bleef het meeste bij mama in de keukenlade liggen en gebruikte ik het als ik bij haar bleef eten. Later nam ik één setje mee. Het bestek ligt ongelooflijk goed en vooral fijn in de hand en is lekker licht. Een luxe voor kleine frèle handen. Tegen de tijd dat ik tot het besef kwam dat het niet eeuwig te koop zou zijn in de winkel had mijn ma het overige bestek al weg gedaan. Helaas.

Ik vind het nog altijd een prachtig design. Welgeteld één setje heb ik een paar jaar geleden gevonden in een kringloopwinkel maar sindsdien niks meer. Nergens.  Wie er iets van heeft liggen of weet waar ik het kan vinden mag me mailen! Het zou me enorm veel plezier doen.

Dit lees je misschien ook graag...