kleine kindjes worden groot mijn huis

Over kat, muis en hartjes…

… het nieuwe thema in de kamer van de kleinkindjes. Op gebied van kleuren baseerde ik me op hun speeltapijt. Grijs, groen, rood. Het lichtgrijze behang en de warm grijze wand bleek daarbij perfect te passen en dat was meteen een behang- en schilderwerkje minder voor mij. De kat en muis stickers komen van KidsLab (een toffe winkel met coole kids stuff), de rood/witte hartstickers van bij Hema.

Hun kamer is nog niet helemaal zoals ik het wil maar het scheelt niet veel. Vooral naar een kralen- of draadjesgordijn (eventueel met hartjes) om hun leeshoekje (en neem dat hoekje maar letterlijk) op te fleuren ben ik nog op zoek. Tot hier toe vond ik niet echt mijn goesting, of het had niet de juiste maat (meestal veel te kort), of het was belachelijk duur. Ach, desnoods maak ik zelf wat. ‘k Heb al wel een idee in mijn hoofd.

Een paar jaar geleden was het nog onze slaapkamer. Achter de valse wand schuilde onze dressing. Nu maakte ik aan de ene kant een verschoonhoek voor de baby’s, de andere kant is lees- en speelhoek geworden. Zo staat alles netjes uit het zicht én kunnen ze zich gezellig ‘verstoppen’ achter het hoekje. Een schot in de roos is gebleken. Nu dat gordijn nog om het helemaal af te maken…

Dit lees je misschien ook graag...