Slaapkamergeluk…

Nu iedereen het dees dagen toch over hartjes heeft zal ik nog eentje uit ons huis toelichten… 

Boven ons hoofd geen schilderij maar een Franse welterusten. (Ik hou van de Franse taal.) De letters kocht ik gewoon bij Xenos. Ze staan momenteel los maar dat maakt het poetsen wel een beetje moeilijk. Of ik plak ze vast op de muur of ik doe er wat anders mee, daar ben ik nog niet over uit. Ideetjes altijd welkom. De vaas met hartjes komt van de kringwinkel. In plaats van bloemen zitten er drie theelichtjes in voor wat extra slaapkamergeluk. 🙂 Let’s spread some love!

Deze ook lezen?

One thought on “Slaapkamergeluk…

 1. Life is like a pie

  januari 24, 2014 at 4:13pm

  Idd genoeg manieren om ze op te hangen maar dat is niet wat ik zoek. Er is namelijk een gat(je) in de muur (waardoor eerder een elektrische draad zat) die verstopt moet worden. De letters moeten dus echt op de plank blijven. Vastplakken kan ik doen maar dan is mijn poetsprobleem niet echt van de baan. Een houten plankje zoals Mycupoflatte zei is een optie maar dan moet ik wel het perfecte plankje

 2. Billy

  januari 20, 2014 at 4:47pm

  die letters kan je misschien met Tesa Powerstrips aan de muur hangen? Je kan die achteraf nog verwijderen zonder sporen achter te laten.

 3. Els04

  januari 19, 2014 at 3:49pm

  Of je kan ze vastkleven met van die kleine kleverige 'dotjes' , die kan je er nog vanaf halen.<br />Zoals er soms staaltjes op tijdschriften kleven.<br />Je vaas is geweldig!!!

 4. Kim

  januari 18, 2014 at 9:01pm

  Gezellig! Vind Franse woorden ook zo mooi.

 5. Goudhaartje

  januari 18, 2014 at 1:44pm

  Mooi, die letters boven je bed.<br />Je zou ze met dubbelzijdig tape vast kunnen plakken?<br />X Nana

 6. Mycupoflatte

  januari 17, 2014 at 7:14pm

  P.s. je lay is erg leuk! Beter dan de vorige vind ik =)

 7. Mycupoflatte

  januari 17, 2014 at 7:13pm

  Erg mooi!! Je kunt ook een plat houten plankje wit verven en ze er vast opmaken! Deed ik ook met X-mas op een dienbladje! Bonne nuit &amp; fijn weekend =)

Reacties gesloten.