Too-short-time…

De juiste balans is misschien wel zoek maar wanneer ik tijd neem voor mezelf geniet ik er ook ten volle van. Me-time is trouwens altijd veel te kort. Zeker als je die neemt samen met een vriendin. Het wordt dan al snel too-short-time  (met dank aan smoelenboek en Patsy die deze ‘nagel op de kop benaming’ bedacht) om te eindigen in wanneer-doen-we-dit-nog-eens-over-time.

Als je wentelteefjes kiest als ontbijt en ze serveren er 4 dan krijg je ‘s middags niks anders binnen dan een lichte lunch. We wilden het zomerse gevoel dat de zonnige en onwijs warme oktoberdag ons bracht versterken en maakten onszelf een carpaccio van tomaat. Jammie!

Wil je deze lichte lunch ook maken? Snij een coeur de boeuf tomaat in heel fijne schijfjes en bestrooi met fleur de sel en peper. Giet wat goede olijfolie over de tomaten en versier met een handvol rucola en vers geschaafde parmigiano. Ik ben gek op dit simpele gerecht en maak het ook wel met een Manchego (Spaanse schapenkaas).

Reacties gesloten.