kleine kindjes worden groot mijn familie mijn huis

Sunny side up…

‘k Zou kunnen schrijven over alle veel-meer-dan-ik-zou-willen-dingen die fout lopen de laatste tijd maar ‘k ga dat niet doen. Ook al lijkt er geen eind aan te komen, ‘k wil er niet teveel bij stilstaan. Mijn hoofd en lijf snakken naar goed nieuws, naar positieve dingen en die zijn er gelukkig ook…

 • Vanmorgen de laatste zaken geregeld voor zowel de voorjaars- als zomervakantie dus daar kunnen we naar beginnen uitkijken. 
 • Ons huis weer in kleinkindjesvriendelijkmodus gebracht (lees: ziet eruit als een crèche) om deze middag een paar uurtjes drie rakkers op te vangen. Geen goed nieuws is dat ons huis de komende dagen in die modus zal blijven hangen om een zieke kleindochter (met longontsteking) op te vangen. Het positieve eraan is dat ik toch enorm ga genieten van het zorgen voor haar. 
 • Het resultaat van het onderzoek dat ik deze voormiddag moest laten doen kan verticaal geklasseerd worden. Oef.
 • Omdat ik wat te vroeg in het ziekenhuis was, heb ik in de cafetaria toch even met mijn boek en een kopje koffie (geen sojamelk in een ziekenhuis, foei!) thee citroen kunnen genieten van het zonneke….

Laten we maar op hetzelfde elan verdergaan vandaag… sunny side up!

Dit lees je misschien ook graag...

5 Reacties

 1. Keep smiling! Na regen komt zonneschijn (en zo zijn er nog wel een paar) En zieke kleinkindjes vertroetelen is vermoeiend maar geeft o zo veel voldoening, een goed gevoel, tederheid, liefde…….

 2. zegt:

  Oh wat heerlijk om even je berichtje te lezen en een flinke (uh..kleine…liefdevolle) klap in m&#39;n gezicht te krijgen… 😀 Je hebt helemaal gelijk… &quot;Daar waar jij je aandacht op richt, wordt groter&quot;<br /><br />Zo te lezen heb je een hele drukke, maar gezellige middag gehad. Fijn dat er een (medische) last van je schouders afviel (al moest ik die wel even doorklikken voor ik dit

 3. al een hele geruststelling dat medische onderzoeken positief uitvallen…<br />Sterkte aan de kleindochter!

 4. Positief blijven denken ook al is het wat minder.

 5. ik duim mee! alles komt goed he….<br />

Reacties zijn gesloten.